25. huhtikuuta 2014

Taianomainen Loru

 Maanantaina raskaan yön ja uuvuttavan päivän jälkeen en ollut uskoa silmiäni huomatessani voittaneeni Amalian Helmiä- blogin arvonnan. Meidän pikkuinen saisi ihanan Lorupipon! Koon kanssa pähkäilin, mutta onnekseni päätin valita pienimmän.

 Tämä ihanuus saapui hämmästyttävän nopeasti ja pääsi heti sovitukseen. Ikiliikkujan kuvaaminen ilman selvää kasvokuvaa (kuvankäsittelyohjelma olisi kätevä) oli lähes mahdoton tehtävä ja kuvat näyttävätkin näytöllä aivan kamalille eivätkä tee kunniaa aivan ihanalle pipolle.

 En tiedä mikä taika tässä pipossa on, mutta pipo päässä poika ei ole kertaakaan huutanut! Päinvastoin nauraa räkättää iloisesti. Pitäisiköhän kokeilla toimiiko taika yölläkin? Kauppareissulla valui muutamaan otteeseen silmille, mutta sekin sai vain naurun rätkätykset aikaan. Ihana pipo ja vielä ihanampi aurinkoinen Jyrä!

 Myös Pikkutäry tykästyi pipoon ja haluaisi samanlaisen punaisena. Valitettavasti väriä ei ole valikoimassa, mutta mustakin kuulemma kelpaisi. Olen kamalan huono kokeilemaan mitään uusia merkkejä ennen kuin olen muualta käyttökokemuksia kuullut. Tämä pipo vakuutti kyllä jo muutaman päivän testauksella ja mikä parasta nämä pipot tehdään ihan kotimaassa! Erittäin mielelläni suosinkin suomalaista suunnittelua ja etenkin valmistusta. Hyvin suurella todennäköisyydellä taidan siis tilata pienemmälle vielä housut ja isommalle kesäpipon. Jos merkki ei vielä ole tuttu niin suosittelen käymään ihastelemassa Lorun sivuilla ihania pipoja, mekkoja jne.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti