7. huhtikuuta 2014

Housuja hoikkeliinille

 Meillä pojat ovat vauvasta asti olleet melkoisen hoikkia. Pikkutäryn jäljiltä siis onneksi löytyy melko sopivia housuja nuorimmaiselle. Olen aina yrittänyt suosia kuminauhalla kiristettäviä housuja, mutta ihan pienissä malleissa niitä taitaa vähemmän olla. Jyrä on isoveljeään hoikempi ja nyt Jyrän lähdettyä tutkimusretkilleen osa housuista ei oikein tahdo pysyä menossa mukana. Niinpä täytyisi jokunen housu hankkia.

 Kotivaatteissa meillä on jonkin verran suosittu Name it:n vaatteita, joten päädyin ensiksi katsomaan heidän sivuiltaan. Kaikki merkin housut eivät todellakaan sovellu Jyrälle, mutta slim pant housut pysyvät jalassa eivätkä näytä valtavan leveille.
 Melkoisen harmaata, mutta löytyy merkiltä sinisten sävyjä sekä lisäksi myös väriäkin
Nämä raidalliset ovat etupuolelta täysin taskujen väriset. Täytyy käydä viikonloppureissulla katsastamassa josko liikkeessä olisi nämä vaihtoehdot. Koko kun aiheuttaa tällä hetkellä päänvaivaa järjen sanoessa ettei kokoa 62 kannata enää ostaa, mutta eihän liian isoissakaan housuissa pysty liikkumaan.

  Joko muuten teillä on pääsiäisruohot laitettuna? Askarrellaan tänään lasten kanssa jotain aiheeseen liittyvää joten pysykäähän kuulolla jos ruohot ovat istuttamatta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti