8. kesäkuuta 2017

Voita tukea vanhemmuuteen

Yhteistyössä Perheblogit ja The FamilyBoost

  Rakas tyttäreni on ollut syntymästään lähtien erittäin temperamenttinen yksilö. Nuorena ja kokemattomana äitinä jouduinkin usein lapsen kanssa tilanteeseen, jossa sormi väkisinkin meinasi mennä suuhuni. Muut vanhemmat tuntuivat osaavan käsitellä lapsiaan ja muut lapset käyttäytyä. Olo tuntui toisinaan joissakin tilanteissa hyvin yksinäiselle ja avuttomalle.

  Kukaan ei ole heti lapsen synnyttyä valmis vanhempi vaan vanhemmuus on myös oppimista ja kasvamista. Nyt tällä äitiyden kokemuksella selviäisin helposti lapseni kanssa monista tilanteista, joissa ennen itkuni ei ollut kaukana. 11 vuodessa moni asia on myös mennyt eteenpäin, sillä nykyään lapsen kasvatukseen ja vanhemmuuteen on myös saatavilla helposti tukea sekä apua netistä. Varmastikaan en ole ainut, joka on jossain vanhemmuutensa vaiheessa tukea kaivannut?
 The FamilyBoost  on uudenlainen, täysin verkossa toimiva lapsiperheiden vanhempien voimavarapalvelu, josta saa matalan kynnyksen apua paikasta ja ajankohdasta riippumatta. Yritys järjestää kolmea, psykologien kehittämää 8 viikon verkkokurssia eli boostia, jotka sisältävät oppimateriaaleja, tehtäviä, vertaistukea sekä psykologin tuen. Jos vanhempi taas kaipaa vain vertaistukea ja keskusteluseuraa, voi ostaa alle 10€:n yhteisöboostin.

  Suureksi ilokseni sain Perheblogien ja The FamilyBoostin yhteistyön merkeissä teille arvottavaksi yhden vapaavalintaisen verkkokurssikokonaisuuden. Voit osallistua arvontaan valitsemalla mieleisesi kurssin täältä ja ilmoittamalla sen kommenttikenttään 13.6 klo 15 mennessä. Toimivan sähköpostin lisääminen helpottaa voiton löytämistä oikeaan osoitteeseen.

Onnea arvontaan♥

5 kommenttia:

 1. Voimaboosti tulisi kyllä tarpeeseen.

  VastaaPoista
 2. Moikka. Olen ymmärtänyt, että sinulla on myös 16-vuotias poika. Olenko ymmärtänyt väärin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ko. henkilön yksityisyyttä ja mielipidettä kunnioittaen hän ei ole eikä tule esiintymään blogimaailmassa.

   Poista
 3. Tunneboosti sopisi meille.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 4. Voi että, kauhean vaikea valinta, kaikki olisivat hyödyllisiä meille. Mut ehkä tunneboosti vois olla. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista