12. kesäkuuta 2017

Sukilla on väliä

Yhteistyössä Color4Care

 Olen kertonut täällä kuinka tarkka Onni on vaatteistaan tai lähinnä siitä miltä ne tuntuvat päällä. Nyt voin myöntää yhden inhokin periytyneen minulta. Vihaan nimittäin sukkia tai lähinnä sitä miltä ne tuntuvat jalassa. Sukkien ostaminen ei siis itselleni ole mikään helppo juttu, sillä liian lötöt on inhottavat ja liian puristavat kamalat, valuvista varsista puhumattakaan. Pelkkien mustien sukkien selvitysarmeijaa pyykkipäivänä en jaksaisi harrastaa, mutta kauniit sukat taas katoilevat mystisesti pyykkitelineeltä Tellun käyttöön.
 Sain Color4Carelta testattavaksi muutamia sukkia. Sukkainhostani johtuen odotin hieman jännittyneenä mihin olinkaan lupautunut. Monet sukat saattavat vielä kädessä tuntua niin ihanille, mutta jalassa aivan päinvastaisille. Nämä testiin saamani sukat olivat kuitenkin erittäin positiivinen yllätys! Sukat ovat jalassa ihanan pehmeät, ei liian puristavat, muttei myöskään jalassa pyörivät. Nämä sukat jalassa on kuin ei sukkia olisikaan. Melkein täydelliset siis mielestäni! Suosittelen siis kurkkaamaan läpi Color4Caren sukat, joiden valikoimaan on valintani jälkeen tullut uusia, ihanan värikkäitä ja edullisia sukkapakkauksia!

 Katsellessani ensikertaa Color4Caren tuotevalikoimaa, katseeni kiinnittyi heidän tukisukkien valikoimaan. Itselleni ainakin tulee ensimmäisenä mieleen tukisukista sellaiset ruskeat kunnon mummosukat, joita en missään nimessä innoissani olisi päälle pukemassa. En edes, vaikka tämä raskaus sitä vaatisi. Mutta katsokaas kuinka mahtavan pirteät tukisukat löytyy Color4Caren valikoimista!
 Kuten kollaasista voit jo huomatakin, Color4Caren valikoimista löydät sukkien lisäksi myös hyödyllisiä kodintarvikkeita kuten kynät ja sakset.

 Onko sinulla väliä millaiset sukat jalkaasi puet? Vai kuljetko kesäisin mieluummin kuten minäkin, paljain varpain?
 Loppukevennyksenä kerrottakoon, ettei tällä mahalla niin vaan enää kuvia jalassa olevista sukista otetakaan. Varpaat on nimittäin tehneet katoamistempun, mutta pienellä kurottelulla ne taitavat vielä sittenkin löytyä :D

2 kommenttia:

  1. Minä riisun aina sukat kotiin tullessani.. en tiedä inhoanko sukkia, mutta tykkään kulkea paljain jaloin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan sama juttu! Ja ellei vilukissa tarkene sisällä esim. talvipakkasilla paljain jaloin kulkea, on jaloissa sukkien sijaan tossut :D

      Poista