19. helmikuuta 2017

We Did It- vai miten kävikään suhteelle?

Yhteistyössä Perheblogit ja We Did It

 Olemme miehen kanssa nyt käyneet läpi We Did It-parisuhdeterapian, jota pääsimme Perheblogien uniikissa testiryhmässä testaamaan. Viime viikolla kerroin kokemuksiamme itse Wedidit -sovelluksesta, mutta teitä varmasti kiinnostaa myös kuulla miten parisuhteellemme tuon terapian aikana kävi? Toimiiko We Did It oikeasti?
 Ehdimme miehen kanssa jo hieman harmittelemaan, ettei näihin viikkoihin mahtunut yhtään perusviikkoa. Olisimme varmasti hyötyneet ns. normaalissa tilassa sovelluksesta enemmän, sillä nyt viikkoanalyyseissä oli selvästi nähtävissä mm. oma olotilani sekä miehen työ ja sen aiheuttama stressi. Toisaalta milloin meidän elämä olisi sitten tarpeeksi normaalia ollut?! Ainahan se miehen työ vaikuttaa suhteeseemme ja tämän tiesimme jo ennakkoon. Näin vaikeimman viikon viikkoanalyysin tippuneet prosentitkaan eivät loppupeleissä tulleet yllätyksenä.

 Jo ennen parisuhdeterapian aloittamista suhteemme oli hyvällä tasolla. Hyväkin parisuhde kaipaa kuitenkin sitä hoitamista ja tiesimmekin jo ennakkoon missä meidän suurin ongelma on; kahdenkeskisessä ajassa. Illalla lasten mentyä nukkumaan molempien on ollut niin helppo uppoutua niihin tekemättömiin hommiin sen sijaan, että olisimme nauttineet toistemme seurasta. Toki olimme ennenkin näin tehneet, mutta älyluurit ja tietokoneet vievät sen toisen huomion niin kovin helposti, etenkin jos on parin viikon paperihommat tekemättä. Kiitos We Did It:n vietimme paljon enemmän iltaisin aikaa ihan kaksin, vaikka usein meistä lopulta toinen kuorsasikin kainalossa.
  Myös muuten parisuhteemme muuttui analyysien mukaan onnellisemmaksi. Teimme enemmän pieniä asioita, joita emme normaalisti ehkä tekisi, mutta jotka selvästi vaikuttavat puolison hyvinvointiin. Keskustelimme enemmän ja opimme näin taas ymmärtämään paremmin toisiamme sen sijaan, että olisimme ajatelleet itsestäänselvästi puolison asian tietävän.

 Vaikka alkuajatuksena mietimme, miksi ihmeessä kaiken maailman sovelluksia keksitään, karistimme epäluulomme hetkessä. We Did It-sovellus on hauskaa pariterapiaa, jonka voimme todistettavasti sanoa toimivan!

2 kommenttia:

  1. Loistavaa, että tämä sovellus ja sen tehtävät toimi teillä! <3 Se taitaakin olla niin, että ne on ne pienet huomionosoitukset ja toisille puhuminen jolla taitaa olla kaikista suurin merkitys parisuhteeseen - niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneen ei tarvita ihmeitä vaan pienen pieniä palasia ♥

      Poista