12. helmikuuta 2017

We Did It- kokemuksiamme

Yhteistyössä Perheblogit ja We Did It

 Olen jo muutamaan kertaan kertonut teille We Did It- parisuhdesovelluksesta, jota olemme päässeet Perheblogien uniikin testiryhmän kanssa testaamaan. Tässä postauksessa kerron meidän henkilökohtaisia kokemuksia.

 Olemme nyt muutaman viikon ajan suorittaneet Wedidit-parisuhdesovelluksen antamia, puolison valitsemia tehtäviä. Osa tehtävien aihealueista on valinnut sovellus ja osan puoliso. Molempien viikon kohokohta onkin ollut jännittää viikkoanalyysin tulosta ja niitä puolison valitsemia seuraavan viikon tehtäviä. Jännittämisen lomassa selvästi myös keskustelumme parisuhteesta on lisääntynyt.
 Miten meillä on käynyt sitten itse tehtävien kanssa? Vaikka tehtävät ovatkin olleet helppoja ja melko helposti toteutettavissa, on niitä jäänyt tekemättä. Itse sain esim. eräs viikko tehtäväksi mm. kävelylenkin miehen kanssa sekä elokuvaillan kainalossa. Ihania ja helposti toteutettavia tehtäviä, mutta kun lenkille en olotilani vuoksi vain yllättäen koko viikossa kyennytkään ja leffankin nukuin rättiväsyneenä siinä kainalossa :D Miehellä taas jäi lasten iltasadut lukematta, sillä töistä käsin se on hieman hankalaa.

 Meidän elämässä on siis hankala suunnitella viikkoa etukäteen eikä aina tätä sovelluksen tehtäviä valitessa olla tajuttu. Kaikki tehtävät eivät siis ole tulleet suoritetuksi, mutta tämähän on vain peliä! Vaikka tavoitteena onkin parantaa parisuhdetta, ei toista saa tekemättömistä tehtävistä syyttää. On oltava ymmärrystä ja tekemättömyydetkin on helppo keskustella viikkoanalyysin valmistuessa.

 Entä miten tehtävien lisäksi We Did It on päivissämme näkynyt? Keskustelumme on selvästi lisääntynyt niin viikolla kuin viikkoanalyysiakin läpikäydessämme. Valittujen tehtävien kautta on myös voinut saada vinkkiä, kuinka puolisoa voi helposti arjessa ilahduttaa. Aina kaikkea ei edes tajua ääneen sanoa, saati kaikista asioista kiireen keskellä pysähtyä keskustelemaan. Joskus on siis hyvä viettää tällaisia parisuhdeviikkojakin, jotka avaavat taas silmiä uusille näkökulmille.

Jos sinusta tuntuu, että olisi parisuhdeviikkojen aika, We Did It-parisuhdesovelluksen voit ladata täältä.

2 kommenttia:

  1. Kyllä ne on ne arjen pienimmät jutut joita on helppo toteuttaa! <3 Itse myös jäi tuo kyseinen leffailta omalta osaltani hieman puolitiehen kun nukahdin sohvalle.. Heh.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohduttavaa, etten ole ainut jolle tuli uni kesken tehtävän :D

      Poista