13. helmikuuta 2017

Viikon parhaimpia

 Viimeinen viikko on ollut koettelemuksia täynnä. Mielestäni on kuitenkin parempi katsella sekä muistella niitä hyviä asioita, joita takuuvarmasti jokaiseen päiväänkin mahtuu. Viime viikolla minua ilahdutti ainakin nämä asiat:

♥ Aurinkoiset päivät. Kuinka paljon aurinko piristääkään, vaikka sitä joutuisi ihan vaan ruudun takaa ihailemaan. Nyt voi myös jo huomata auringon lämmittävän ihanasti sekä päivän pidentyneen hurjasti. Kyllä se kevät sieltä tekee hiljalleen tuloaan, vaikka vielä kunnon talvessa ollaankin!

♥ Lasten hauskat jutut. Aina ei tarvitse lapsen kanssa edes keskustella vaan voi sivusta kuulla aivan uskomattoman kekseliäitä sanontoja! Harmi vain, kun lahopää unohtaa ne heti, mutta onneksi pian tulee jo uusia juttuja.
♥ Miehen omatoiminen tilanteen haltuunotto. Kotiäiti sai siis sairastaa sängynpohjalla ihan rauhassa! Mies omatoimisesti hoiti niin kerhot, kontrollikäynnit kuin kotihommatkin.

♥ Päiväunet. En varmasti koskaan ole nauttinut päiväunista vaan ennemmin paahtanut täysillä iltaan asti, mutta kylläpä nyt oli ihana ottaa torkut juuri silloin kun silmät eivät enää vain auki pysyneet. Kuinka paljon helpommin myös illalla uni tuli, kun ei käynyt väsymyksen vuoksi ylikierroksilla!

♥ Onnin olotila uusiutuneen kurkunpääntulehduksen kanssa pysyi pelästyksen jälkeen sen verran hyvänä, ettei sairaalahoitoa tarvittu. Taudit eivät ikinä ole iloinen asia, mutta on mukavampi potea ja olla kotona kaikkien rakkaiden luona.

♥ Koko perheen yhteinen ruuanlaittohetki. Ihan perusarkea, mutta silti niin mukavaa!
♥ Tuttavan juhlat, meillä käyneet vieraat ja lapsen leffaan sekä syömään vienyt kummi. Mitäpä elämä olisikaan ilman ihania ystäviä!

♥ Tyttöjen päivä. Kahdenkeskinen aika lapsen kanssa on tärkeää. Mies lähti poikien kanssa mökillä käymään ja me jäätiin Tellun kanssa kotiin. Aina ei tarvitse edes tehdä mitään ihmeellistä, vaan meillä oli mukavaa ihan metsäretkellä ja kotisohvalla elokuvan parissa.

♥ Lähestyvä hiihtoloma. Vaikka emme tänäkään vuonna pääse miehen töiden vuoksi reissuun, on mukavaa suunnitella lomapäiville yhteistä tekemistä. Mökille pilkiskelemään, kuten Onni sanoo, oli kaikkien yhteinen toive, joten nyt toivomme vain lomalla jäiden kestävän!

 Mikä on viime päivinä ilahduttanut sinua?

4 kommenttia:

 1. Kyllä tämä auringonpaiste saa mielen iloiseksi :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiken pimeyden jälkeen se tuntuu kyllä hurjan ihanalle♥

   Poista
 2. Ihania pieni juttuja listassasi on <3 Toivottavasti olosi kohentuisi!

  Minua on viime päivinä ilahduttanut ystävänpäiväruusut, hyvät uutiset, ihana seura töissä ja kylpyloman buukkaaminen - en malta odottaa viikonloppuun! hihii.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Eiköhän tämä vielä joskus helpota ja onneksi hetkittäin on jo lupauksia paluusta normaaliin :)

   Ihania ilahduksen aiheita sinullakin♥ Ja kylpyläloma kuulostaa mahtavalle!

   Poista