5. helmikuuta 2017

We Did It -osa 2

Yhteistyössä Perheblogit ja We Did It

 Kerroin viime viikolla We Did It-parisuhdesovellusta, jota pääsimme Perheblogien uniikin testiryhmän mukana testaamaan. Viime viikolla kirjoitin itse sovelluksesta ja tällä viikolla ajattelin kertoa teille kokemuksen kautta muutaman huomion, miksi tuo sovellus kannattaisi ladata.
  Tiedättehän sen tilanteen, kun puolison toiminta jossakin asiassa kerrasta toiseen vaan ärsyttää?! Asia ei välttämättä ole mikään suuren suuri tai parisuhdetta kaatava, mutta hetkittäin saattaa kuitenkin ärsyttää suurestikin. Jatkuva huomauttelu asiasta ei oikein mukavalle tunnu ja lopulta saattaa olla varsin tehotontakin. We Did It-sovelluksen kautta voit antaa puolisollesi tämän ärsyttävyyden viikkotehtäväksi ja peleistähän ei saa suuttua ;) Ehkä tuon tehtävän avulla puolisosi alkaa sitten ymmärtämään asiaa paremmin kannaltasi?!

 We Did It:n avulla voi myös saada puolison puhumaan. Kaikki eivät osaa puhua kaikesta ja toisen ajatuksia on niin kovin vaikea lukea. Jos siis puoliso on huono avautumaan tai kertomaan esim. haaveistaan, voi sovelluksen tehtävien avulla saada hieman lisää tietoa mitä toisen päässä liikkuu. Tai jos tuntuu, ettei toinen ikinä kuuntele, saattaa keskustelun avulla saada omankin mielipiteensä kuuluville.

 Pienilläkin arjen jutuilla ja teoilla, voi parisuhdetta parantaa entisestään. Onnellisuus, kun koostuu myös pienistä murusista ja kukapa ei haluaisi puolisoaan mahdollisimman onnelliseksi tehdä?! Wedidit parisuhdesovelluksen voit ladata täältä.

2 kommenttia:

  1. Minusta tämä sovellus on ollut kiva juuri siksi, että voi viestiä niistä asioista joista ei ehkä noin muuten tule puhuttua kiireisessä arjessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on muuten totta! Meillä ainakin on arjessa tällä hetkellä hieman vähissä vähääkään syvällisempi kommunikointi sillä hyvin usein toinen on ns. poissa pelistä. :)

      Poista