6. toukokuuta 2014

Ota 3 maksa 2 tai sitten ei

 Meillä oli taas vaihteeksi eilen asiaa lääkäriin. Vahingosta viisastuneena (kokeilkaapa putsata rimpuilevalta lapselta niska-kaulasoossit lastenhoitohuoneessa jossa ei ole laisinkaan tasoa) päätin varmuuden vuoksi pienimmän huoltotoimet tehdä sairaalan ulkopuolella ja eksyin samalla KappAhliin. Hetken mielijohteesta päätin ostaa Jyrälle ensimmäisen kesävaatteen ja kun olin kiikuttamassa haalareita kassalle huomasin kyltin: ota 3 maksa 2 koskee kaikkia baby-osaston tuotteita.

 Tuli sitten haettuna ne kaksi muutakin vaatetta eli yökkäri lämpeneviin öihin ja lyhythihainen body pojan kuumentumista vähentämään.

 Kassalla ollessani sattui pienen pinna miehekkäästi palamaan ja loppusumma meni ihan ohi. Illalla kotona huomasin kuitin kassia purkaessani ja eihän tuota tarjousta ollut ainakaan automaattisesti olemassakaan! Hetken kirosin itseäni, kauppaa ja kaikkea mutta minkäs sille voi. Shortsien hinta tosin oli kuitissa vain 14.90€  kun hintalapussa taas on karvan alle 20€ joten onko klubikortilla sitten automaattisesti saanut jonkun alennuksen jota ei voi yhdistää muihin?

 Oli miten oli, mutta haalarit olivat ainakin käyttäjänsä mieleen sillä ne kulki koko illan joko mukana kärryissä tai kädessä heiluen tätä tätä huutojen saattelemana. Jyrän ilmeet olivat jotain aivan mahtavia ja kulutinkin kameran akun lähes loppuun. Onnistumisen ilo, aito riemu ja kerrankin hyvä olo paistoivat selvästi kuvistakin läpi. Onnen huumassa mietin hetken jo kuvien tännekin lisäämistä, mutta pidetään ainakin toistaiseksi vielä periaatteista kiinni. Poika kun ei itse vielä ymmärrä tai jos ymmärtäisikin niin ei ei ei kaikuisi melkoisen varmasti vastaukseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti