17. toukokuuta 2014

Kirpputorille 20 euron budjetilla

 Yksi meidän lempipuuhaa on piipahtaa kirpputorilla. Useinkaan ei lapsille vaatteita löydetä sillä suurin osa tarjottavista on halpisketjujen huonokuntoista vaatetta vaatimattomaan 3-4 euron hintaan. Pikkutäryn ollessa vauva ostin melko paljon vielä vauvavaatetta, mutta nyt ei ole Jyrälle juurikaan tullut ostamisen arvoisia vastaan. Ehkä olen vain vaativa? Niinpä 20 euron seteli saattaa viihtyä rahapussissa pitkäänkin.

 Viime käynnillä ostettiin edellisessä postauksessa nähdyt Sarvikset. Lisäksi mukaan lähti iso pussillinen muutakin, mutta 20 eurolla tuntui saavan paljon kaikkea. 2kpl palapelejä, kolme kirjaa ja muutama auto ovat kadonneet lasten mukana talon uumeniin. Tässä postauksessa siis vaan vaatelöydöt, joista osa olisi jäänyt normaalisti ostamatta, mutta nyt etsin halpoja vaatteita raksalle sekä mökin pihkaisiin puuhommiin. Ei meillä normaalistikaan kyllä välitetä jos lasten vaatteille käy hassusti, mutta naulojen, maalin, pihkan ja muiden vastaavien seassa touhuillessa ei ehkä sitä uusinta paitaa olisi kuitenkaan järkevintä tuhota.

 Pikkutäryn kasasta löytyy Lindexin raitahousut 0,5€  joten ei haittaa yhtään vaikka tuhoutuisivat ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Me&I:n leijonapaita on melkoisen huonossa kunnossa mutta poika tykästyi kovasti ja 0,2€:n hinnalla kelpaa varmasti raksahommiin. Loput onkin sitten parempikuntoista. Småfolkin traktoripaidan poika tahtoi itse. Kunnoltaan hyvä ja hintaa 2€. Pipo hurjat 0,2€ ja Nova starin huppari 2€
 Pienimmälle Vilervallan body 0,2€ sekä Duns-body 0,4€. Nämä ovat raksahommiin. Popin t-paita 0,5€ ja Lindexin housut 0,4€. Nuo housut ovat vyötäröltään nyt isot, mutta mietin menisivätkö kesällä lyhyempinä malleina? Jos olen ihan hakoteillä niin ei me konkurssiinkaan niistä jouduta :D Kuvasta puuttuu pesussa oleva KappAhlin Newbie body 0,2€.

 Hassua sinällään, että jokaisen lapsen ensimmäiseksi kesäksi olen ostanut kirppikseltä popin t-paidan 50 sentillä! Hetken siinä myyntipöydän ääressä mietin, että näenkö nyt unta vai enkö osaa lukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti