19. toukokuuta 2014

Mainio ja 9kk

 Olen varmaan aikaisemminkin maininnut olevani huono kokeilemaan uusia vaatemerkkejä etenkään ellen juurikaan ole muualta niistä kokemuksia kuullut. Kevääksi kaipasin pienimmälle lisää niin kovin käteviä haalareita ja taannoin yön pimeinä tunteina tilasin muutaman Mainion. Tämä oli ehkä viimeisin opetus siitä ettei pitäisi tilailla yhtään mitään silloin kun olisi unten aika. Poika kirjaimellisesti hukkuu haalariin. Ehkä sitten syksyllä jo mahtuisimme? Ihana se kuitenkin on vaikken pimeänä sadepäivänä vauhdikkaan vesselin kanssa hyvää kuvaa saatukaan aikaan.

 Tellu sai tunikan joka kuvaushetkellä oli vaihteeksi pesussa. Pikkutärylle en jostain syystä tilannut mitään ja niinpä paketissa olleet Jyrän housut olivat mustasukkaisuudessa piiloutuneet sohvan alle. Muutama hukassa ollut viikko ei sentään haitannut vaikka kasvukontrollissa Jyrä oli kasvanut pituutta huimasti ja me oikeasti päästään siirtymään hiljalleen jopa jo kokoon 68. Paino pysyy tiukasti juuri ja juuri 7kg:n yläpuolella, mutta päästiin ihan normaaliin neuvolaseurantaan sillä vilkas liikkuminen varmaan hidastaa painon kehitystä.

 Liikkuvasta täystuhosta on melkoisen vaikea saada kunnollista kuvaa, mutta tässä sovituskuva tilatuista housuista.


 Koko 62/68 on vyötäröltä löysähkö, mutta hyvin pysyivät silti jalassa pojan kirmatessa karkuun. Täytyy toivoa että nämä luomupuuvillaiset vaatteet osoittautuvat käytössä hyviksi sillä suosin erittäin mielelläni suomalaista muotoilua sekä suomessa valmistettuja tuotteita. Mainion vaatteet tosin valmistetaan Intiassa, mutta tehtaalla on SA8000 sertifikaatti joka kertoo yhteiskuntavastuullisuudesta.

 Lopuksi vielä lyhyesti hieman millainen on meidän Jyrä 9kk niin jää itselleni edes jotakin muistiin :)
 Poika kävelee tukea vasten ja valitettavasti myös kiipeilee. Löydetty äitinsä kauhuksi TV:n vierestä, kun potkuauto oli sattunut jäämään sopivasti alle. Sanoo selvästi äiti, isi, ei ja oho. Omalla kielellään puhuu tauotta. Rakastaa liikkumisen ohella palloja, kirjoja sekä äitiään. Ei ei ei alkaa raikumaan ja pienet kädet huitomaan jos Jyrän ollessa sylissä joku uskaltautuukin lähestyä. Silloin kun mikään ei vaivaa poika on oikea ilopilleri joka nauraa herkästi. Äidin rakas pikkuinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti