7. kesäkuuta 2013

Kylläpä se on pieni!

Eilen lääkärireissulla uhmasin olotilaani ja tein pikapyrähdyksen Lindexille tarkoituksenani ostaa Tellulle uusi hattu kesään ja vauvan vaatteisiin täydennystä. Eipä löytynyt sitä mitä meinasin, mutta täysin tyhjin käsin en lähtenyt. Muutamat isompien Littlephant-malliston vaatteista oli saapunut myymälään ja Pikkutärylle nappasinkin keltaisen t-paidan.  Aamulla poika kaivoi oma-aloitteisesti paidan päällensä, joten selvästikin todella mieluinen oli saajalleenkin :) Kunnon sovituskuvia heiluvasta, ulos yökkärin housuissa yrittävästä ukosta vaan ei saanut. 

Kassalla paitaa maksaessani myyjä kyseli kanta-asiakaskortin perään. Olisin unohtanut koko kortin ellei myyjä olisi tahtonut vaihtaa sitä uuteen. Saadessani uutukaisen käteeni hämmästyin suuresti. Sehän on ihan hurjan pieni! Tuon jos onnistuu pitämään tallessa niin hyvä on :) Lindexin kanta-asiakasohjelma on kuulemma uudistunut ja nyt ostoksista saa pisteitä joilla saa rahallista etua. Se jäi epäselväksi mistä ostosummasta saa 100pistettä joka on muistaakseni 2,5 euron etu, mutta nyt myös verkkokaupan ostoksista noita pisteitä saa. Täytyisi käydä lisäämässä kortin tiedot verkkokaupan asiakastietoihin josko samalla asiassa vielä viisastuisi.


Nyt takaisin löhöilemään ulkosalle. Alkuviikkoon verrattuna siellähän voisi lähes jo palella, mutta valaalle kieltämättä nämä säät sopivat hieman paremmin. Aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Mä en kestä kun meidän lähi Lindexiin niitä vain ei ole vielkään tullut, vaikka saldot näyttää netissä ihan muuta. Kärsivällisyys ei meinaa riittää. Pakko olis saada muutama juttu hankittua. :) Ihan toi keltainen teeppa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta paidasta tulikin heti pojan suosikki :) Täällä on se hyvä puoli ettei tarvitse pelätä näiden ihan heti välttämättä loppuvan vaikkei ehtisikään heti ostamaan. Usein on näkynyt vielä alerekissäkin roikkumassa. Mutta muutamaa juttua jäin itsekin liikkeeseen vielä odottelemaan kun en hölmönä tajunnut kysyä olisiko ne sittenkin olleet juuri niissä laatikoissa joita purkasivat.

      Poista