7. toukokuuta 2019

Viime aikoina

  Toukokuu on lupaus lähestyvästä lomasta, mutta samalla tuntuu aina olevan kiirettä täynnä. Jokainen viikonloppu on myyty jo ajat sitten ja arkisinkin kalenterit pursuavat merkintöjä. Mieli leijailee jo kesän mökkiprojekteissa, mutta aika puuttuu. On siis tyytyminen kodin ja pihan kunnostamiseen, mikäli aikaa jää.

 Tämä kevät on meillä täynnä suuria tunteita. Paljon on iloa, mutta myös haikeutta ja hyvästejä. Muutaman viikon päästä Onnin kerhotaival on taputeltu ja kesän jälkeen kavereiden kanssa odottaa uudet seikkailut eskarissa. Neiti taas saa kunnialla päätökseen ala-asteen ja joutuu luopumaan suuremmasta osasta luokkatovereitaan, joista osan kanssa on touhunnut vauvasta asti. Suuria asioita lapsen elämässä, jotka saattavat vanhempiakin vähän herkistää.
 Mitä muuta meille kuuluu? Voisin lyhyesti vastata vain tuttuun tyyliin 'Kiitos hyvää' tai kirjoittaa niin pitkästi, ettei kukaan jaksaisi lukea. Siispä päätin listata 15 asiaa, joissa ainakin yksi meistä on osallisena.

Tänä keväänä:
♥ Olemme suunnitelleet kesäkuun juhlia
♥ Useampi meistä on kärsinyt sitkeästä flunssasta tai allergiaoireista.
♥ Olemme tilanneet uuden mökkiprojektin ja löytäneet muutoksen alla olevalle pihallemme lapsille jotain mahtavan hauskaa
♥ Pojat nikkaroivat linnunpönttöjä ja olemmekin saaneet niihin uusia naapureita
♥ Osa meistä on innostunut juoksemisesta ja osallistunut myös kilpailuun
♥ Avasimme grillikauden ja tänä kautena siellä tulee kypsymään ainakin flank steak, äyriäiset ja kenties pullakin.
♥ Muutamat meistä osallistui harrastuksensa SM-kisoihin. Ehkä joskus vielä tuliaisina on myös mitali.
♥ Olemme ihailleet valoisia iltoja ja kauniita auringonlaskuja. Kuinka upea vaihtuva taulu meiltä ikkunoista avautuukaan!
♥ Kansallispeli on saanut koukutettua muutaman innokkaan harrastajan, ainakin kesän ajaksi.
♥ Yhden tavoite täyttyi ja on aika suunnata katseet kohti uusia unelmia.
♥ Olemme kulkeneet keväisessä luonnossa, seuranneet hirviä, kauriita ja metsoja sekä ihmetelleet ja seuranneet sammakoiden kehittymistä. Kutuvaihe tuntuu kestävän ikuisuuden!
♥ Talohaaveet ovat tilanteiden ratkettua heränneet, mutta olemmeko valmiita luopumaan tästä paikasta. Tällä hetkellä houkuttelisi ehkä enemmän vain nykyisen laajennus ja olohuoneeseen ovi ulkoterassille.
♥ Olemme nauttineet muutamasta hauskasta lastentapahtumasta
♥ Hiekkalaatikollamme on ollut suuri työmaa, jossa pari innokasta poikaa siirtää hiekkaa aina kun mahdollista
♥ Nautimme jo auringosta, mansikoista, jätskistä, kukkasista ja muista kesäisistä asioista aurinkorasvaa unohtamatta. Kunpa lämpö pian tulisi takaisin!

 Mitä sinulle kuuluu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti