22. tammikuuta 2019

Uusi Zsar Outlet Village lapsiperheen silmin

 Ennen flunssan rantautumista taloon ehdimme käymään koko perheen päiväretkellä. Ostoskeskukset eivät todellakaan ole retkiemme yleisiä kohteita, mutta tällä kertaa päätimme suunnata Tellulle mieleiseen kohteeseen. Ei lienee suuri yllätys, että 12-vuotiaat neidit rakastavat shoppailua?! Päätimme siis testata jotain uutta ja ihmeellistä, loppuvuodesta avatun Zsar Outlet Villagen.
 Kuva: Zsar Outlet Village
 Zsar sijaitsee aivan Venäjän rajan tuntumassa Vaalimaalla. Paikka ehkä tuntuu kauppakeskukselle kovin syrjäiselle, mutta esim. Helsingistä sinne pääsee alle 2 tunnissa suoraan moottoritietä. Pojista jännintä olikin Venäjän rajan läheisyys. Lähes ulkomailla, mutta ei kuitenkaan ihan. Tämä tunne vahvistui astuessamme ystävällisen tervehdyksen säestämänä Zsarin portista sisään. Aivan kuin oikeasti olisimme astuneet toiseen maahan!
  Pojat eivät etenkään pitkän autossa istumisen jälkeen juurikaan rakasta shoppailua. Zsarista löytyi kuitenkin muutama poikkeus eli pojat innostuivat kovasti urheilua rakastavina Adidaksen myymälästä ja herkkusuina Lindtin suklaakaupasta. Adidakselta teimmekin muutaman hyvän löydön mm. Tellulle kengät kevääksi 15€:lla ja Onnille keltaisen ulkoilupuvun 25€:lla. Mukaan olisi tarttunut myös Reiman myymälästä toppatakki, mikäli mieleinen malli ja väri olisi myynnistä löytynyt. Kevääksi olisi saanut takkeja kyllä 25€:lla, mutta en jaksanut tällä erää niin pitkälle ajatella.

 Koska kaupoissa kiertely ei poikia jaksanut kiinnostaa, testasimme toki myös Zsarin leikkipaikat. Ulkoleikkialue oli maalaislapsista mukavan iso ja siellä he saivatkin mukavat leikit aikaan. Lasten leikkipaikka oli viihdyttävä, siisti ja aluksi mukavan rauhallinen. Kooltaan kuitenkin väkimäärän lisääntyessä Onnille hieman ahdistava, mutta tämähän johtuu vain pojan luonteesta. Muutoin poika olisi varmasti viihtynyt huoneessa, vaikka kuinka pitkään!
 Ruoka-aika ei tällä kertaa osunut kohdalle, joten Zsarin ruokapaikat jäivät testaamatta. Hetken kyllä mietimme välipala-aikaan pizzalla käymistä, mutta valikoimista puuttui gluteeniton versio. Tellu taas olisi halunnut aasialaiseen ravintolaan sushilla herkuttelemaan, mutta pojilla taas ei ollut vielä nälkä. Ensi kerralla siis ehdottomasti sinne!
 Koko käynnistämme jäi kaikille hyvä mieli. Lapset viihtyivät loistavasti, palvelu oli liikkeissä pääasiassa erinomaista, aleaikaan oli mahdollista tehdä upeita löytöjä eikä etenkään alkuun rattailla liikuttaessa tungostakaan ollut. Kuitenkin pojatkin kiinnittivät huomiota tyhjiin liiketiloihin ja itselle heräsi fiilis, tässäkö tämä oli? Jäämme mielenkiinnolla odottamaan koko kylän valmistumista ja palaamme varmasti toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti