10. tammikuuta 2019

Parasta just nyt

 Vuoden alussa ihmiset yleensä katsovat tulevaan vuoteen tavoitteita ja toiveita asettaen. Suunnitelmia ja toiveita on aina kiva miettiä, mutta itse yritän elää sekä nauttia hetkistä. Siispä päätin nyt jakaa kanssasi asioita, jotka mielestäni ovat parasta just nyt.

♥ Talven kauneus
 En missään nimessä ole talvi-ihmisiä vaan rakastan lämpöä. Kuitenkin jokaisessa vuodenajassa on ne omat ihanuutensa ja talvessa yksi sellainen on ehdottomasti sen kauneus. En voinut tällä viikollakaan kuin haltioituneena pyöriä ympyrää pihallamme ja huokaillen ihastella lumisia puita ja maisemia. Niin kaunista!

♥ Merinovilla ja viltin alla kölliminen
 Mitä pienempi ihminen, sen enemmän vaatekaapista löytyy merinovillaa, jonka ominaisuudet ovat mahtavat. Lämmittävien vaatteiden lisäksi nautimme myös talvella koko perheen voimin viltin alla köllimisestä ja pelleilystä. Kuinka mukavaa peiton alla onkaan myös lukea kirjaa!

♥ Sitrushedelmät
 Joulun suklaalla mässäilyn jälkeen sitrushedelmät tuntuvat täydellisille. Ei liian makeaa ja kuinka valloittavan piristäviä myös väreiltään!

♥ Pienen töyhtöhyypän kikatus
 Pikkuisen hiukset ovat kasvaneet keskeltä päätä ja nyt viime päivinä nousseet irokeesin lailla pystyyn. Hentoinen nauru vaan raikaa, kun meidän oma töyhtöhyyppämme puuhastelee. Sitä katsellessa ja kuunnellessa päivä ei vaan voi olla huono!
♥ Hiihtäminen ja lumileikit
 Vihdoin pystyy kunnolla nauttimaan talven urheilulajeista ja lumileikeistä. Nyt siis riemuitaan lumella ja hiihdellään jopa iltahämärissä! Mahtavana bonuksena tästä touhusta saa vielä suloiset punaiset posket ja hyvät unet.

♥ Takkatulen ritinä
 Joulun tunnelman katoaminen ei yhtään haittaa, kun istuu illan hämärässä kuunnellen takkatulen ritinää pakkasen paukkuessa nurkassa. Pimeään vuodenaikaan kaipaan juuri tällaisia tunnelmallisia valoja. Takka ja kynttilät ovat siis ehdottomasti parhautta!

♥ Yhdessä jaettu arki
 Pystyn ja jaksan pyörittää arkeamme yksinkin, mutta kuinka mukavaa onkaan saada mies kotiin sitä jakamaan! Kerrankin päivä ei mene vain siivoamiseen ja muihin kotitöihin, taksikuskina tai erotuomarina oloon ja lasten kanssa touhuiluun. Nyt lapsetkin saavat jakamatonta huomiota, vanhemmat vuorovedoin noin suunnilleen riittävästi unta ja kahvinkin ehtii juomaan kuumana.
♥ Lapsen silmien tuike löytäessään sen oman juttunsa
 Tuo tuike on äärettömän kaunista! Innostunutta lasta katsellessa ja kuunnellessa innostuu helposti myös itsekin. Osaisipa sitä nauttia vielä lapsen lailla kaikesta!

♥ Tulppaanit
 Kuin lupaus keväästä talven keskellä. Kenties ulkona vallitsevan valkoisuuden päälle sisälle vain kaipaa hieman ripauksen lisää väriä ja lopuksi kukat voi hyötykäyttää jääteoksissa.

♥ Onni
  En nyt tarkoita tällä pelkästään poikaani vaan sitä tunnetta mikä sisälläni on. Voiko olla mitään parempaa kuin joukko rakkaita ihmisiä ympärillä, niin paljon hyvää sisällään pitävä oma koti, ilon täyttämä arki ja suht' terve olotila?

 Mikä sinusta on parasta nyt?

2 kommenttia:

 1. Parasta just nyt on se, kun kaikki tuntuu olevan mallillaan elämässä. :)
  Ihanaa alkanutta vuotta teidän perheelle.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ja mahtavaa vuotta teidänkin perheellenne♥

   Poista