22. marraskuuta 2018

Joulukuu on jo ovella!

 Blogia pitempään seuranneet varmasti jo tietävätkin, että rakastan joulun aikaa! En ole aina rakastanut, mutta lasten myötä hurahdin siihenkin ihan täysin. Kuinka ihanaa onkaan valmistautua yhdessä jouluun, nauttia tunnelmallisista hetkistä ja katsella lasten jännitystä sekä iloa!
 Monille jouluun valmistautuminen voi olla hyvinkin stressaavaa aikaa, mutta itse olen hiljalleen opetellut olemaan stressaamatta yhtään mistään. Joulu tulee ihan ajallaan ja varmasti joka vuosi, vaikka kaikki olisi tekemättäkin. Stressin sijaan suosittelenkin lämmittämään kupin glögiä, sytyttämään kynttilät (tunnelmavalaistus peittää hienosti sotkut) ja viettämään aikaa rakkaiden kanssa.

 Meillä on joulutohinat jo täydessä touhussa. Olemme jo mm. leiponeet ja syöneetkin useamman satsin pipareita sekä torttuja, laulelleet joululauluja, laittaneet valot paikoilleen ja askarrelleet. Tapanamme onkin tehdä lasten kanssa jotain jouluista joka päivä. Näin itse aaton odottaminen on vähemmän jännittävää.
  Myös blogi on valmistautunut kaikessa hiljaisuudessa joulukuuhun. Erittäin hyvässä muistissani on vielä vuoden takainen blogin joulukalenteri, jota tein pikkuisen koliikin vuoksi usein yön tunteina taas kerran vannoen, ettei ikinä enää. Vaan kuinkas sitten kävikään?!  Mietin pitkään selviänkö urakasta erittäin vauhdikkaan taaperon kanssa, sillä ylimääräisiä tunteja päivissä ei työntekoon ihan kauheasti ole. Rakastan kuitenkin joulua ja yllätyksiä eli kyllä! Ensimmäisestä päivästä alkaen availlaan taas luukkuja!

 Tänä vuonna pääset kurkkaamaan blogin joulukalenterissa meidän joulun odotukseen ja valmisteluihin, mutta luukuista paljastuu myös viime vuoden tapaan pieniä yllätyksiä sinulle. Joulukalenteri avautuu myös meidän instatilillä (@kotiaidinelamaa), mutta sisällössä saattaa toisinaan olla pieniä eroja ;)  Oi kuinka innoissani tästä kaikesta taas olenkaan!

 Oletko sinä jo joulutuulella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti