12. heinäkuuta 2018

Salama iski tulta

 Täällä ollaan taas! Vaikka pakolliseen blogitaukoon liittyy niin salama kuin tulikin, täytyy ensin huojennukseksi kertoa, ettei suoranaista tulipaloa ole meillä ollut. Eräänä yönä miehen ollessa töissä heräsin kuitenkin järkyttävään ja ainoaan pamaukseen, joka tuhosi koko kotitoimistomme laitteet. Onneksi lähes kaikki vanhan koneen tiedostot saatiin pelastettua, ennen kuin se syttyi tuleen.

 Nyt meillä on vielä talon ulkopuolisia ongelmia netin toimivuuden kanssa. Vaikka tänä päivänä älylaitteilla pystyy nettiä käyttämäänkin, tämä ei juurikaan auta minua. Kännykkäni nimittäin tarvitsee täällä toimiakseen edes siedettävällä nopeudella wifin. Instapäivityksen tekeminen onnistuneesti ilman wifi-yhteyttä saattoi viedä aikaa jopa 10 minuuttia! Pieni sometauko tekee kyllä toisinaan myös hyvää :)
 Tapahtuneen jälkeen saimme vastata kyllästymiseen asti eikö meillä ole ukonilmalla töpselit pois seinästä. Miten ihmeessä tietokoneemme voi rikkoontua? Vaikka normaalisti otammekin johdot ukonilman lähestyessä pois seinästä, emme tee sitä varmuuden vuoksi joka kesäilta. Mies tykkää tehdä paperityönsä ihan perinteisellä tietokoneella, eli ei meillä tietenkään suurimmalla osalla nykyään käytössä oleva läppäri seinässä ollut! Salaman isku oli ainut ja sattui vain harmittavasti iskemään liian lähelle.

 Viime viikkoina olen täällä nauttinut lasten kanssa kesästä. 5 päivää kotona oli vain pienimmät pojat Tellun ollessa leireilemässä ja isomman pojan nauttiessa rauhasta ja passauksesta mummolassa. Olemme syöneet hurjasti mansikoita, nauttineet herneitä, tehneet kukkaseppeleen ja leikkineet vesileikkejä. Olemme askarrelleet sekä maalailleet ja vain katselleet pilviä nurmikolla maaten. Rentoa kesämenoa, juuri sitä parhautta!
 Katsotaan josko jo ensi viikolla saisimme yhteydenkin kunnolla toimimaan. Siihen asti toivotan iloisia kesäpäiviä♥ Mielelläni myös kuulisin, mitä sinulle kuuluu?

2 kommenttia:

 1. Ihmettelinkin kun ei postauksia tullut :) tietysti ei joka päivä muutenkaan tarvii,mutta kävi mielessä onko jotain sattunut...

  Me oltiin tiistaina Linnanmäellä ihan koko päivä junamatkoineen. Oli ihanaa <3
  Kavereiden ja serkun + pikkuserkun yökyläilyä,uimista,aikatauluttomuutta,vähän töitä,ulkoilua,tramppaa, pyöräilyä,jätskiä, hyviä kirjoja, makkaraa... Kaikkea kesäihanaa :)
  Kaikkea tätä yhdessä perheen kesken ja välillä itsekseen.
  Ihana kesä :)

  Aurinkoista viikon jatkoa :)

  T.Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläänhän sitä etukäteen tauoista ilmoittelee, silloin kun ne tiedossa ovat. Toivottavasti saavat pian tämän yhteydenkin korjattua niin pääsisi naputtelemaan postauksia :)

   Siellä onkin nautittu kesästä hauskuuksien merkeissä! Ilon täyttämiä kesäpäiviä♥

   Poista