30. heinäkuuta 2018

Jokapaikan tossut

Yhteistyössä Slipstop

 Kuten olen kertonut, Onni on etenkin viimeisen vuoden aikana mennyt paljon eteenpäin. Yhdessä asiassa olemme kuitenkin yhä lähes samassa pisteessä; vaatteiden täytyy tuntua pojan mielestä täydellisille päällä. Pehmeitä ja mukavia vaatteita onneksi markkinoilta löytyy, mutta etenkin sukkaosasto on hyvin hankala. Parhaat sukat Onnista näyttävät mun silmissäni lähinnä Pelle Hermannin kengille. Lisäksi esim. pienikin hiekanjyvä varpaanvälissä saa pienen pojan hermot kireälle. Voitte varmasti kuvitella kuinka mahtavaa meillä on näin kesäisin esim. hiekkarannalla?
 Tänä kesänä Onni on nauttinut rantaelämästä kuin viimeistä päivää. Saimme nimittäin testiin Slipstop tossut, jotka olivat heti kättelyyn pari vuorokautta putkeen jalassa. Turhaan olin siis mielessäni pelännyt, ettei sukkia inhoava Onni tossuja suostuisi käyttämään! Tossujen käyttäjän ensimmäinen kommenttikin oli hennon naurun säestämä; "Ihan kun paljasvarpasin kävelisin vaan, mut ei oo hiekkaa!".
 Slipstop tossujen kanssa rantahiekka ei pääse varpaiden väliin vaan voi kirmata ilman turhautumista suoraan uimaan. Tai sitten voi vain nauttia rantahiekasta pelaten jalkapalloa tai tehden hiekkakakkuja. Mökkioloissa äitinä nautin kuitenkin eniten siitä, ettei tossujen kanssa hiekka ja roskat kulkeudu jaloissa saunaan asti. Lapset kun kiireessä unohtavat kuitenkin huuhtoa jalkansa ensin :D
 Uimisen lisäksi kevyet Slipstop tossut ovat olleet meillä testissä ulkoleikeissä, pesulla, sisällä ja jopa salaa kaupassa. Tossuja voi käyttää mainiosti myös kerhossa ja koulussakin eli lähes mielikuvitus on rajana. Eikä nämä ole ainoastaan lapsille suunnatut vaan tarjolla on myös aikuisten malleja! Slipstop tossuissa on liukastumista ehkäisevä pohja, joka kuitenkin suojaa jalkoja niin kävyiltä kuin kuumalta asfaltiltakin. Kokeiltu on siis lenkilläkin! Slipstopit eivät kestä konepesua, mutta ovat todella helppo ja näppärä pestä käsin ja kuivuvat hätähousunkin mielestä nopeasti.

 Slipstop tossujen väreissä ja kuvioissa riittää valinnanvaraa niin kovasti, ettei Onni osannut valita mieleisiään. Mikäli teillä kaivataan jalkaan uusia tossuja, kannattaa käydä verkkokaupasta, jonka löydät täältä, katsomassa!
 Näiden tossujen myötä saimme tänä kesänä monen monta uutta ilon hetkeä. Kiitos♥

2 kommenttia:

  1. Nämä tossut ovat kyllä ihan huiput! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin?! Niin pienestä oli kiinni meidän tämän kesän rantailottelutkin :)

      Poista