19. heinäkuuta 2017

Se on asenteesta kiinni

 Monia on tuntunut tänä kesänä harmittavan vallitseva säätila, joka näin naistenviikollakin on luvattu olevan paikoin kolean sateinen. Pahimmillaan on voinut kuulla sään pilaavan koko loman. Kieltämättä eihän niitä hellepäiviä juurikaan ole ollut, mutta eikö lomasta voi nauttia kuin kauniilla kesäsäällä? Väittäisin, että kesästä saa ilon irti, kun asenne on vain kohdallaan.
 Lapset osaavat ihanasti nauttia kaikesta. Ei heitä häiritse vallitseva säätila vaan vesisateestakin otetaan ilo irti. Aikuiset eivät ehkä yleensä samalla tavalla tykkää kirmailla ihanan raikkaassa kesäsateessa, mutta löytyyhän niitä aikuiseenkin makuun sopivia sadepäivän kohteita ja puuhia! Lomalla on tarkoitus kuitenkin myös rentoutua, joten ellei museot tai muut sisäkohteet innosta niin miksipä ei käpertyisi viltin alle lukemaan tai leffaa katselemaan? Myös kesän makuja voi maistella säällä kuin säällä.

 Kesä on niin paljon muutakin kuin ne kauniit päivät, joten miksi kuluttaisimme energiaa asiaan johon emme voi vaikuttaa?! Otetaan lapsista mallia ja nautitaan nyt vielä kun voidaan valoisemmista päivistä, luonnon kauneudesta ja ennen kaikkea siitä lomasta.  
 Mukavaa viikkoa♥

2 kommenttia:

  1. Täällä ainakin nautitaan, vaikka enemmän on satanut kuin paistanut. :D Juurikin tästä valosta otan kaiken irti..kohta tulee taas pimeä ja sitä ei vielä oo ikävä yhtään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pimeydessäkin on puolensa, mutta kyllä tämä valoisuus on vaan niin ihanaa ja piristävää :D

      Poista