14. lokakuuta 2013

Lahjottu

Näin Jyrän ollessa jo 2kk on poika saanut monenlaisia lahjoja. Mitä useampi lapsi perheessä on sitä laajempi kirjo lahjoja vai kuvittelenkohan vain? Siinä missä Tellu sai kasan vaaleanpunaisia vaatteita ja Pikkutäry sinisiä on Jyrä saanut vähemmän vaatetusta. Toisaalta hyvä niin sillä eiköhän omasta takaa olevat 20 alle 60cm:n bodyt juuri ja juuri riitä kovastikin sotkevalla vauvalla! 

 Parhaimpia lahjoja ovat olleet kaikki käytännölliset, kuluvat jutut kuten vaipat ja tutit. Myös lahjakortit ovat olleet suosittuja ja näillä saadaankin pojalle hankittua vaikka mitä kunhan ensin tarvetta ilmenee. Jyrälle päästään myös aukaisemaan tili sillä rahaakin on tullut. Meillä kaikki lasten lahjarahat menevät siis pesämunaksi  heidän omille tileilleen. Lisäksi on tullut sitä perinteistä vauvalahjaa pussilakanaa ja vaatetta.

 Kaikkein herkin kohtaaminen tapahtui, kun pitkään sairastanut kummini jaksoi tulla vauvaa ihmettelemään. Häpeillen hän ojensi kauniita villasukkia selitellen kuinka ei ole jaksanut ja päässyt kaupoille mitään hankkimaan, mutta tahtoi vielä kerran päästä vauvasukkia neulomaan. Eihän tuon parempaa lahjaa voi antaakkaan! Sukat päätyvät takuuvarmasti muiden itsetehtyjen lahjojen joukossa muistolaatikkoon.

 Ainakin yksi lahja on seitsemässä vuodessa tainnut pitää suosionsa.
Nallehaalarit siis. Sekä Tellu että Pikkutäry saivat aikoinaan omansa ja nyt Jyrä sai niitä peräti kolme kappaletta! H&M:n haalari oli pesussa, joten tässä Kappahlin ja Name it:n versiot.

  Name it:n puku (valkoinen siis) on kokoa 50/56, mutta oikeastaan samankokoinen tuon toisen puvun kanssa. On myös hieman paksumpi. Jotenkin näiden nallehaalareiden söpöys on tässä vuosien varrella haihtunut. Ehkä tullut liikaa niitäkin katseltua? Lahjan saaja kuitenkin viihtyy puvuissaan ja kovasti ollaan jokaista yritetty käyttää. Onneksi en ehtinyt itse ennen pojan syntymää mitään haalaria ostamaan :)

 Ei mene kauaa kun Jyrää lahjotaan taas sillä joulu lähestyy uhkaavaa vauhtia. Olen yrittänyt miettiä mitä lahjautelijoille vastaisin mutten ole keksinyt yhtään mitään. Vaatetta ja muuta tarpeellista ja tarpeetontakin kun löytyy omasta takaa. Pitäisiköhän toivoa porkkanaa jouluateriaa varten? Ruoka kun on ainakin tällä hetkellä se Jyrää eniten miellyttävä asia ellei sylissä kanniskelua oteta huomioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti