1. lokakuuta 2013

Itkua, huutoa, parkua

Meillä oli pienimmäisellä loppuviikosta naapurikaupungissa lääkäri ja tarkoituksena oli samalla reissulla käydä talvikamppeita katsomassa. Jo sairaalalla Pikkutäry oli todella uhmakkaalla tuulella ja Jyrähän nyt parkuu vakiona. Mietinkin josko ajelisi vain suosiolla kotiin, mutta ajattelin ihmisten ilmoilla sekä syömässä käymisen piristävän itseni lisäksi Pikkutäryä. Ei mennyt kuitenkaan ihan putkeen sillä Jyrä parkui kovempaa kuin koskaan koko kauppareissun, Pikkutäry huusi kun ei saanut tahtoaan läpi ja lopulta autossa itsekin itkin ja kirosin elämää. Ei saatu siis varustepuolta tosiaankaan kuntoon, mutta jotain tämä melulauma toi kotiin tuliaisiksi.
  KappAhlista Pikkutäry valitsi itselleen paidan. Se tulikin tarpeeseen sillä 90% pojan paidoista on napaversioita. Itse en voinut vastustaa noita ihania tossuja, vaikka koossa 13/15 ei välttämättä kovin tarpeelliset ja käytännölliset olekaan.
 Toisessakin lastenvaateliikkeessä käytiin pyörähtämässä. Pikkutärylle ei vaan tarjolla olleet toppahaalarit kelvanneet sillä haluaa kuulemma punaisen. Nämä Name it:n housut kuitenkin ostettiin sillä vaikuttivat syyssäihin todella käteville fleecevuorensa ansiosta. Näyttävät farkuille, mutta ovatkin ihanan pehmeät ja joustavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti