6. toukokuuta 2013

Tehdään kiikarit!

 Pikkutäry ei aamusella löytänyt kiikareitaan, joten komensi sitten sellaisten tekoon. Ollaan jo useita erilaisia askarreltukin ja tässä kiireisen tarvitsijan pikaversio.
  Tarvitaan siis vain talouspaperirullan hylsy tai kaksi pienempää hylsyä, vesivärit, nauhaa tms.,nitoja ja halutessaan esim. tarroja tai kyniä koristeluun. Maalaamisen jälkeen (kun valvoo ettei vedellä läträtä niin kuivuu todella nopeasti) osat on vain niitattu yhteen, koristeltu ja juostu kiireesti kiikaroimaan. Jos tahtoo panostaa enemmän tai tehdä huolellisemmin niin hylsythän voi päällystää kauniilla papereille, maalata sormiväreillä tai mitä ikinä keksiikään. Kiikareiden "säätörenkulat" saisi kivasti esim. napeista. Vain luovuus on tässäkin rajana :)
  Nauhankin voi koristella. Meillä meni paketillinen tarroja jotka olivat peräisin Tiimarin 70% alekorista. Mutta aivan yhtä hyvin nauhaan voi liimata muitakin kuvioita tai vaikkapa tyttöversioon ommella kauniita helmiä.
Siellä se tuttu lintupariskunta rakentaa pesäänsä Pikkutäryn putsaamaan linnunpönttöön. Huomenna voikin kiikarit päätyä muihin etsintätehtäviin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti