13. toukokuuta 2013

Äitienpäivä on jokapäivä

 Meillä ei juurikaan vietetä äitienpäivää vaan se on lähinnä mummojen päivä. Toki sain lapsilta itsetehdyt ihanat kortit ja mies teki aamupalan sekä osti kukkiakin, mutta sen kummempia juhlallisuuksia ei ollut vaan kierrettiin perinteiseen tapaan niin lasten kuin elossa olevat omatkin isoäidit läpi. Kyllä oli voimia kuluttava kierros, mutta mummot tykkäsivät! Flunssan vietyä kaikki voimat tehtiin kaikille isoäideille pikakortit.
Pohjana valkoista helmiäiskartonkia, Pikkutäryn käsi puunrungoksi ja sitten lapset kaivelivat askartelulootasta valmiita kukkia puita koristamaan. Yleensä lapset tehneet ihan omat kortit jokaiselle, mutta tämä sujui yllättävän hyvällä yhteistyölläkin :)

 Tänään päästään vihdoin nauttimaan ulos asti ihanasta kevätsäästä. Tai toivottavasti ainakin aamuinen auringonpaiste jatkuu koko päivän!  Mies kävi lauantaina hakemassa kyläkaupalta kasan multasäkkejä ja tänään olisikin tarkoitus saada kasvulaatikko kuntoon ja lasten kanssa kylvetyksi. Mukavaa puuhastelua, hassuja hetkiä ja luonnon ihmettelyä on varmasti lasten kanssa tiedossa. Kyllä tänäänkin siis on äitienpäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti