29. toukokuuta 2013

Hoitolaukku

 Yleensä tykkään isoja hankintoja hypistellä käsissäni ennen ostopäätöstä, mutta koska tässä raskaudessa ei tosiaankaan enää pidempiä matkoja tehdä on vaihtoehdot vähissä. Joko hankinnat tehdään netistä tai ollaan ilman. Ennen vauvan syntymistä olisi ehdottomasti löydettävä kunnollinen hoitolaukku eli netin uumenista täytyisi joku kiva kassi löytää johon tarvittaessa mahtuisi myös matkapahoinvoinnista kärsivän Pikkutäryn varavaatteet.

Bebesin sivuilla olin joskus katsellut Storksakin laukkuja. Tämä Elizabeth ei ainakaan ihan pienimmästä päästä ole.
 
Lekmerin sivuilta vinkkiä Pikkutäryn lahjaan etsiessäni törmäsin myös lastentarvikkeisiin ja sisustukseen. Hoitolaukuista voisi kiinnostaa esim. tämä Elodie Details Black Edition

 Tai miksei tämä Littlephantin hoitolaukkukin kiva olisi. Molemmat ovat kuitenkin tilapäisesti loppuneet, joten ei syntynyt vielä samalta istumalta kiusausta tilata.

 Haussa ei siis ole mikään perinteisen hoitolaukun perikuva vaan jotain iloa silmälle, mutta samalla kuitenkin helppokäyttöinen. Mikään ei ole sen inhottavanpaa kuin etsiä kassin pohjalta avaimia, lompakkoa tai soivaa kännykkää eteenkään kuin pienten lasten kanssahan tavaramäärä josta etsiä ei välttämättä ole mikään ihan pieni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti