14. lokakuuta 2012

Tellun talvea

 Ilmat alkavat viilentymään ja talvi lähestyy. Käytiin tänään Tellun kanssa läpi talvivarustusta ja ilokseni se onkin asusteita, kenkiä ja toppahousuja vaille valmiina. Mummon hankkimasta mustasta Ticketin takista ei nyt kuvaa ole (on yhä vaihtoreissullansa), mutta on hyvin samaa mallia kuin tämä todella hyvästä alesta löytämäni tähtitakki.

 Kotipihalle löytyy alkutalveen viime talvena käytetty Ticketin haalari (on muuten kovasta käytöstä huolimatta uudenveroisessa kunnossa yhä!) ja sen jäädessä pieneksi kokeeksi Pompdeluxin alesta tilattu haalari. Tellu siis rakastaa haalareita ja onhan ne käteviä! Eskariin olen nyt kuitenkin varannut kaksiosaisia settejä, mutta hyvinhän sinne halutessaan kyllä näissäkin haalareissa voi mennä.

Housuja on jemmassa mummon ostamat pinkit Reimat ja eskariin varalle H&M:n alesta 7€:n housut. Tähtitakkiin sopivat siis pitäisi ainakin vielä ostaa ja varmaan yhdet varalle. En vaan vanhoista kokemuksista johtuen luota noiden Reiman housujen kestävän koko talvea. Hyvä jos jouluun asti kestävät.  

Ja kun ulkovaatteista on kyse niin tässä viikonlopun löytö Pikkutärylle. Eccon talvigoret puoleen hintaan. Varsi menee kyllä näissä koon 29 kengissä melko korkealle, mutta ei kuitenkaan onneksi polvitaipeeseen asti. Täytyy muut talven kengät katsoa sitten vaikka hieman matalavarsisemmiksi jos nämä vaikka eivät pojasta pitemmän päälle hyvälle tunnukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti