1. lokakuuta 2012

Siskolta veljelle

 Eilen havahduin pyykkihommista kesken lasten leikkejä; Pikkutäry oli ottanut kameran jota kohteli "hieman" kovakouraisesti. Vanha uskollinen onneksi selvisi tästä käsittelystä. Pitihän se kuitenkin testata. Ensin lapset pelleilivät antaumuksella kameralle ja sitten tajusin nappasta yhden vaatekuvankin. Joskus siis olen varmaan sanonutkin, että meillä kyllä pyritään kierrättämään vaatteita lapselta toiselle. Vaikka Tellu onkin aina rakastanut mekkoja ja pinkkiä niin on siellä vastapainona ollut paljon ihan molemmille sopivaa peruspunaistakin ja muutamia muita ei niin tyttömäisiä juttuja. Tällä kertaa pesusta oli juuri tulossa vaan nämä
Name it:n mustat leggarit, Lindexin velourhuppari sekä autopaita. Pikkutäry on erityisen hullaantunut tuohon autopaitaan, joka taas kerran tulikin suoraan pesusta päälle.

 Käytiin muuten aamulla soittoajalla neuvolassa näyttämässä viikonloppuna ilmestyneitä lasten näppyjä. Näyttävät  ihan vesirokolle, mutta Tellulla tasan 2 näppyä ja Pikkutäryllä 1. Ellei huomiseen meneessä ole lisää ilmaantunut niin kuulemma ihan terveitä ovat. Jännityksellä siis jäädään odottamaan mihin tilanne kääntyykään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti