10. lokakuuta 2012

Lasten tämän päivän kootut oivallukset

1. Pikkutäry oli levittänyt kokonaisen talouspaperirullan keittiön lattialle auttaessani Tellua. Kun kysyin mitä ihmettä poika puuhaa niin vastaus oli ihan yksinkertainen. "Mää tein tiätä Lollelle". Niin missäpä muuallakaan se Rolle kulkisi kuin tiellä ja mitenpä muutenkaan nopeasti sellaista saisikaan tehtyä.

2. Ruuaksi tarjosin kasvissosekeittoa. Siinä syödessä Tellu kehui keiton olevan tosi hyvää toisin kuin eilen eskarissa tarjottu kasvissosekeitto ja ettei siitä tykkää sitten yhtään. Öööh mitä me sitten juuri siinä samalla syötiin? No äidin keittoa tietysti! Ruoka maistuu siis paremmalle jos sillä on mukavampi nimi? Toisaalta äidin keitto voi kyllä olla muutenkin hieman toisensisältöistä.

3. Nukkumaanmenoaika. Pikkutäryä ei voisi nukkuminen vähempää kiinnostaa etenkään kun ensin pitäisi korjata lelut. Äidin peitellessä Tellua onkin hyvä siivota lelut sänkyyn, sammuttaa valot ja huutaa "hyvää yötä, määä nukun nyt" ja todellisuudessa käydä taskulampun kanssa peiton alle jatkamaan keskenjäänyttä autoleikkiä.

 Voi kunpa joskus itsekin saisi osan tuosta lapsen loputtomasta luovuudesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti