27. marraskuuta 2019

Askel paljasjalkakenkien maailmaan

 Kerroin kesällä täällä kuinka Aarre rakasti kulkea paljain jaloin. Sukkia hän on vihannut aina, mutta syksyn tullen sain tuskailla kenkien pukemisen kanssa päivittäin. Etenkin saapaskelien aikaan Aarre ei juossut entiseen malliin ja valitti kipua vuoroin kummassakin jalassa. Mitään ulkoista syytä tuolle kivulle ei löytynyt ja kenkien oikea kokokin tuli tarkastettua useaan kertaan. Hiljalleen sisätiloissa tuo kipu kuitenkin aina hävisi eikä syy ollut ainakaan erilaisissa liikkumistavoissa. Aarrehan mieluiten juoksee, hyppii tai tanssii paikasta toiseen.
 Kun kuulin ensimmäistä kertaa syksyllä Affenzahnin paljasjalkakengistä, tiesin Aarren talvikenkien löytyneen. Moni muukin taisi olla innoissaan, sillä meidän koko oli hetken loppunut. Viime viikolla kuitenkin vihdoin Aarre pääsi kenkiä sovittamaan ja voi kuinka hän kenkiin tykästyikään! Illalla poika testasi kengät mm. wobbelilla, bobleseilla, hyppien ja juosten eikä olisi halunnut riisua kenkiä edes nukkumaan käydessä. Hiljaa sisälläni tuuletin, sillä noiden kenkien oli pakko olla oikeasti todella mukavat Aarren jalassa.
Nämä Affenzahnin paljasjalkakengät ovat siis suunniteltu niin, että jalka voi kehittyä ja liikkua oikein. Kenkä on vesitiivis ja hengittävä, mutta sen kolme kerrosta pitäisi taata lämmittävyys talven pakkasilla. Aarren ääreisverenkierto ei tunnetusti ole parhaasta päästä, joten mielenkiinnolla odotan kuinka lämpimäksi kenkä osoittautuu.
Tähän asti olemme olleet erittäin tyytyväisiä näihin paljasjalkakenkiin eikä nämä pikaisesti ohimennen vilkkaasta pojasta otetut kuvat tee oikeutta näille ihanille kengille. Nämä paljasjalkakengät on helppo taaperon itse pukea, loskakelit ovat pitäneet jalat kuivana ja pitoa on löytynyt myös hieman liukkaammilla pinnoilla. Parasta on kuitenkin se, että lapsi itse viihtyy ja tykkää kengistään.
 Onko sinulla kokemusta paljasjalkakengistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti