6. marraskuuta 2017

Suosittele itkuhälytintä!

 Niinhän siinä kävi aivan kuten olin ennen vauvan syntymää pelännytkin eli meidän vanhat, luotettavat ja rakkaat itkuhälyttimet sanoivat ahkeran työnsä jälkeen sopimuksensa irti. On siis sittenkin hankittava uudet. Kaikki on vain näiden vuosien aikana kehittynyt niin hurjasti, että olemme ihan pihalla. Osaisitko sinä auttaa meitä?
 Etsinnässä olisi siis itkarit, jotka toimisivat niin kotona kuin mökin laiturinnokkaan asti säällä kuin säällä sekä tarvittaessa myös hieman maastoisemmissa oloissa. Meillä nukutaan siis päikkärit ulkosalla myös talvipakkasella, kovimmilla tosin hieman suojaisemmassa paikassa. Talomme on kivitalo, jossa tavallisen kännykänkin kuuluvuus toisinaan mietityttää. Mitähän vielä pitäisikään ottaa huomioon?

 Ennen ostoksille ryntäämistä kuulisin siis hukkaostosta välttääkseni mielelläni käyttökokemuksia itkuhälyttimistä! Niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia kaivataan! Kiitos♥

2 kommenttia:

  1. Meillä on ollut käytössä Philips Aventin perus itkuhälytin ja se on toiminut tosi hyvin. Nyt siitä on tullut uudempi malli jossa on myös mm. ilman lämpötila näytöllä. Siitä ei tosin ole kokemuksia.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä♥ Sen verran olenkin jo ehtinyt itkuhälyttimiä katselemaan, että oon huomannut monissa nykyajan malleissa olevan jo tuo lämpötila ja muita uusia ominaisuuksia mukana :)

      Poista