23. marraskuuta 2017

Joulukuu on pian täällä!

 Tällä hetkellä tuntu kuin sisälläni olisi pieni lapsi. Lasken innoissani päiviä joulukuun alkuun. Enää kahdeksan yötä jäljellä! Rakastan joulunaikaa, mutta on tähän intoiluun toinen syykin.
 Pikkuisen paljastuttua koliikkivauvaksi ajattelin, ettei blogin perinteisestä joulukalenterista tänä vuonna tule mitään. Jos en saa normaalivauhtia edes postauksia aikaiseksi, ei kalenteristakaan tulisi mitään.

 Olen kuitenkin saanut joulukuuksi aivan mahtavia juttuja teidän lukijoiden iloksi. Tulossa on siis perinteisten askarteluiden ja jouluvalmistelujemme lisäksi huippujuttuja, joista te rakkaat siellä pääsette nauttimaan! Olen niin innoissani, etten malttaisi pitää vielä suutani kiinni :D Sen verran kuitenkin paljastan, että kannattaa ehdottomasti pysyä kuulolla niin täällä blogissa kuin meidän Instagram-tililläkin (@kotiaidinelamaa).
 Eikä jouluilottelut ole vielä tässä, sillä myös Perheblogeilla avautuu joulukalenteri! Kalenterin luukuista paljastuu jouluista tunnelmaa, kivoja ohjeita sekä arvontoja. Kalenteria voi helposti seurata Perheblogien facebook-sivulta, jonka löydät täältä.

 Toivottavasti viihdyt jouluilottelumme parissa♥


2 kommenttia:

  1. Iiik! Minäkään en malttaisi odottaa joulua - onneksi sitä voi fiilistellä joulukalenterien muodossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi meillä aikuisilla voi olla joulukalentereita useampikin :D Tai no, hyvä pino on tänä vuonna lapsillekin jo kertynyt, mutta hauskaahan se luukkujen avaaminen on :)

      Poista