25. kesäkuuta 2012

Pikkutäryn lahja testissä

Olin hieman yllättynyt, kun parikymppinen lapsiin tottumaton sinkkumies toi kummipojalleen lahjaksi tämän ihanan Skip Hopin valjasrepun


Oli siis selvästi huomannut meidän eväslaukun tai muuten erittäin hyvin perillä mausta. Täytyy myöntää, että ajattelin mielessäni mitä ihmettä me tehdään valjasrepulla? Repulla on taatusti käyttöä, mutta että niillä valjailla?? Täytyihän sitä kuitenkin testata! Ensin Pikkutäry oli innoissaan saadessaan repun selkäänsä, mutta valjaiden hihna jo hieman mietitytti. Keksin selittää, että nyt leikitään koiraa ja niinpä poika läähätti innoissaan koko kirppiskierroksen ajan :) Kyllä muuten ihmiset katsoivatkin pitkään! Koko aikaa en poikaa kuitenkaan valjaissa kuljettanut, mutta ehkä hieman lämpenin repulle kuitenkin. Pikkutäry ei oikein viihdy rattaissa, mutta etenkin kassajonoissa menettää hermonsa välittömästi juosten silloin karkuun. Valjasrepulla pojan saa pysymään tarvittaessa aloillaan, mutta valitettavasti kapinahuutoon tämäkään ei tehoa.

2 kommenttia:

  1. Aika hyvän lahjan osanut valita, selvästi trenditietoinen mies=)) Valjaat voisi olla käteväkin idea, meillä on sen verran vilkas jo nyt tuo pieni mies. Hirvittää ajatella, mitä siitä kuoriutuu kun se oppii kävelemään.

    VastaaPoista
  2. Meillä Pikkutäry ei oikeastaan ole koskaan kävellyt vaan heti juossut ja onkin ehtinyt jo karkuun kaupan näyteikkunoita pitkin yms. joten ehkä niillä valjailla oikeasti on käyttöä! Tuo kummi on kyllä oikea aarre kaikin puolin pojalle ja jaksaa noilla lahjoillaan yllättää :) Aina ei selvästikään tarvitse olla nainen eikä omata kokemusta lapsista osatakseen valita pienelle lahjaa.

    VastaaPoista