13. kesäkuuta 2012

Testissä PO.P:n verkkokauppa

 Tarpeeksi kun tylsistyy sitä keksii lähes mitä vaan. Me päätettiin lasten kanssa kokeilla miten toimii kauan kaivattu Polarn O. Pyretin nettikauppa kun toimituskulujakaan ei vielä ollut. Valikoima oli kyllä itselleni pettymys ja pitkään ajattelin etten tilaakaan mitään. Osittain tästä pettymyksestä johtuen annoin Pikkutäryn valita itselleen t-paidan. Tellu ei nyt saanut mitään koska ei tähän hätään tarvitse ja mitään pakko saada-fiilistä ei mistään tullut. Viime viikon tiistaina tilattu paita löytyi sitten tänään postilaatikosta, joten reilu viikko meni. Joillain ei ilmeisesti ole tilaus onnistunut laisinkaan joten jännitin kuinka käy, kunnes loppuviikosta sähköpostista löytyi ilmoitus toimituksesta. Voihan se olla, että näin alkuun on valtavasti tilauksia tullutkin, mutta kärsimättömälle tämäkin aika tuntuu jo pitkälle.

Mitä Pikkutäry sitten valitsikaan? Oikeastaan varmaan lähes ainoan t-paidan joka  pikkupoikaa olisi tarjonnasta voinut kiinnostaakaan.


2 kommenttia:

  1. Ihana että pikkumies on itse saanut valita paidan!:) Hyvä valinta!:)))

    VastaaPoista
  2. Musta lastenkin kuuluu saada joskus valita, hehän niitä vaatteita käyttävätkin :) Helpottaa myös kiukkuaamuja jolloin mikään äidin ehdottama ei tietenkään kelpaa.

    VastaaPoista