12. kesäkuuta 2012

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa

Koska ei Pikkutäryn kanssa päästä ihmisten ilmoille (onneksi pakastimessa on ruokaa miehen ollessa tämän viikon töiden takia poissa), ollaan nautittu ihan vaan kotipihan ihmeistä. Tarkemmin ollaan mm. bongattu traktoreita, kuunneltu lintujen laulua ja  iltaisin kiikaroitu metsän eläimiä. Tellu viihtyy päivät pitkät ulkosalla ja saan olla siitä onnellinen, että saan joka päivä maljakkoon uuden kukkakimpun.

 Meillä siis on tälläinen useita kymmeniä metrejä pitkä kukkameri heti oman tontin ulkopuolella. Metsämansikoitakin on tulossa valtavasti ja niiden kypsymistä tyttö odottaa jo innoissaan :)

 Pikkutäry taas ei kukista välitä, mutta kykkii pitkiä toveja katsellen ampiaisia ja mehiläisiä työssään. Aluksi pelkäsi pistämistä (hyvä niin), mutta pian huomasi nätisti katsomisen onnistuvan ilman piikkejä. Myös muurahaiset, koppakuoriaiset ja madot ovat kiinnostavia, mutta hämähäkit liiskataan nopeasti kiljuen.

Ja kerran kun luontoaiheissa liikutaan niin pakko hehkuttaa täällä mainitsemastani hyttyspuikosta olevan vastoin epäilyjäni oikeasti hyötyä! Yöt ovat sujuneet kaikilta ilman raapimista ja ininäkin onneksi loppui löydettyämme hyttysten sisäänkäynnin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti