22. toukokuuta 2012

Geggamoja

Satuin huomaamaan, että Mistine tarjosi mm. Geggamojan vaatteita puolella hinnalla ja sorruin tilaamaan. Tällä kertaa poika saikin Tellua enemmän, mutta tarvetta kyllä alkaa ollakin sillä entiset vaatteet uhkaavasi ovat jäämässä pieniksi kerta rysäyksellä. Toisaalta tietyissä housuissa mua ei yhtään haittaa näin kesän kynnyksellä, vaikka lahkeet jäisivätkin lyhyiksi sillä näyttävät vajaamittaisenakin kuitenkin hyviltä pojan päällä.Mulla ei aikaisemmin ole kokemusta Geggamojan housuista, mutta toivottavasti nämä molemmat istuisi Pikkutärylle. Kiristysmahdollisuus ainakin näkyy olevan, joten jos eivät kiristy ja istu nätisti niin kyllä näillä aina kotona silti puuhailee.Kesää ja eskaria ajatellen Tellulle svetari. Harmi ettei turkoosissa ollut enää kokoja sillä Pikkutärykin olisi vaatekaappiinsa tälläistä kaivannut.

2 kommenttia:

  1. Hei, Noi housut näyttää ihanilta. Mä ostin Epulle juuri tuollaisen trikootakin turkoosiraidallisena jokin aika sitten. Se tosin tuli meille muutaman kerran käytettynä, mutta on ihan huippu kiva, sellainen perus käyttövaate, joka tuntuu hyvältä. Luulen, että aion kyllä ostaa noita vielä lisääkin, esim. syksyllä päikkäriin. :)

    VastaaPoista
  2. Meillä ei ole kokemusta kuin t-paidasta, mutta sen perusteella juurikin sellaista mukavaa peruskäyttövaatetta, jota lapsen on varmasti mukava pitää yllään :) Noita shortseja esim. tullaan varmaan pitämään kesän mittaan paljon mikäli säät sallii ja ei ihan nilkkoihin asti tipu. Ja trikootakista pojalle olen haaveillut myös.

    VastaaPoista