31. joulukuuta 2019

Vuosi 2019 nippuun

 Vuoden viimeistä taas viedään ja samalla pääsemme pian uudelle vuosikymmenelle. Kymmeneen vuoteen onkin mahtunut hurjasti ihania asioita, joista päällimmäisenä tietysti meidän poikien syntymät. Toisaalta osa noista vuosista ovat olleet omalla laillaan kovin raskaita ja usvaisia.  Onpahan ainakin nähty niin päivän ihanuudet, aamun ensisäteet kuin yön kauneudetkin. On opittu nauttimaan entistä paremmin arjen pienistä iloista ja olemaan kiitollisia siitä mitä meillä on.


 Vuosi sitten suunnittelimme vuoden 2019 olevan stressittömämpi hyvän olon vuosi ja paljon positiivisia muutoksia sillä saralla saimmekin aikaan. Koin vihdoin taas löytäneeni energisen minäni ja voin niin sisäisesti kuin ulkoisestikin paremmin kuin vuosikausiin. Blogin kannalta toki muutos oli hieman surkeampi, sillä en enää istu bloggaamassa yömyöhään, eikä aikaa päivisin välttämättä löydy.

 Pian päättyvä vuosi oli omalla laillaan raskas, mutta hyvin perhekeskeinen. Vuosi oli täynnä elämää sen kaikkine tunnetiloineen. Olemme vuoden aikana saaneet ihastella Onnin sosiaalista kehittymistä ja Aarren kasvua touhukkaaksi pikkumieheksi sekä nähneet lapsen innosta tuikkivat silmät, kun oma lempiurheilulaji on löytynyt. Kaikkiaan tämä vuosi on ollut ihan hyvä perusvuosi muiden joukossa. Ei mikään huippu ihana, mutta monta hymyn suupielille tuovaa muistoa se kätkee sisäänsä.

 Vuoden aikana kävimme paljon museoissa ja rakensimme nuotiopaikan sekä laavun mökille. Juhlimme miehen kanssa 10. aviovuotta, mutta valitettavasti häämatka odottaa yhä edelleen tekemistään. Olemme hitsaantuneet avioparina sekä perheenä entistä enemmän yhteen ja odotamme mielenkiinnolla uuden vuoden tuomia seikkailuja. Vuosi 2020 täältä tullaan!


 Lopuksi haluan kiittää sinua tästä vuodesta ja toivottaa onnen hetkiä uudelle vuosikymmenelle♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti