14. elokuuta 2019

Saanko esitellä: Aarre

 Lähes 2-vuotias ei enää ole mikään ihan pienen pieni, vaikka toisaalta toki vielä selvästi pieni lapsi onkin. Pikkuinen itsekin ilmoittaa usein olevansa jo 'ito', joten viimeistään nyt on aika heittää hyvästit kuopuksemme tähänastiselle blogin kutsumanimelle. Oikeastaan olen tätä muutosta miettinyt jo lähes vuoden, mutta lopullinen valinta kahden poikaa loistavasti kuvaavan nimen väliltä oli varmaan vaikeampaa kuin sen ihan oikean kutsumanimen. Onneksi sentään näissä touhuissa ei nimen päättämisellä mikään kiirus olekaan!
 Kesän aikana päätös hiljalleen kypsyi. Huomasin hokevani pojalleni yhä useammin samaa lausetta, jossa esiintyi myös toinen nimivaihtoehdoista. Vaikka tämä on vain blogi, tahdoin tänne ehdottomasti lapselleni nimen, jolla on isompien tavoin takanaan tarina tai tunneside. Tahdoin nimen, joka sopii luontevasti kantajalleen ja on näin helpompi täällä käyttääkin. Nyt lopullisen valinnan tehneenäni tiedän löytäneeni sen täydellisen nimen. Tuo lauseen pohja, jota usein muokkaillen pojallemme sanomme, on: 'Olet oikea aarteemme'. Tästä lähin Pikkuinen kulkee blogissa siis nimellä Aarre. 
 Vaikka Eino Leino onkin runoillut 'Kell’ onni on, se onnen kätkeköön, kell’ aarre on, se aarteen peittäköön', on Aarren nimi tosiaan ihan muualta. Onni on aina selvästi bloginimensä veroinen tapaus, mutta iloinen Aarre ei varmasti vielä täysin tiedäkään, kuinka paljon oikeasti koko perheelle merkitsee♥

2 kommenttia:

  1. Ihana. Aarre on tosi kiva (kutsuma)nimi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Voisin kyllä kuvitella nimeäväni poikani ihan oikeastikin Aarreksi :)

      Poista