8. huhtikuuta 2019

Valmiina viikonlopun hauskanpitoon; Lapsimessut (sis. arvonta)

Yhteistyössä: Messukeskus

 Ensi viikonloppuna 12.-14.4 on yksi kevään odotetuimmista tapahtumista, kun Messukeskuksen valtaa taas Lapsimessut sekä samaan aikaan vietettävät koululaisten HupiCon, maaseudun eläimiä ja kädentaitoja sisältävä Elma sekä shoppailijoille löytöjä mahdollistava OutletExpo.
  Meillä pojat ovat lähes jo istuneet useamman viikon autossa valmiina lähtöön. Vaikka messut ovatkin oiva paikka hakea uusia inspiraatioita ja tehdä ostoksia, menemme me pitkälti lasten ehdoilla. Todennäköisesti siis tuttuun ja turvalliseen tyyliin ensin katsastetaan onko palomiehet saaneet tänä vuonna paloauton mukaan ja sitten on vuorossa Legomaailma. Onni odottaa monien maskottien halausta ja Pikkuinen varmasti silmät suurina ihmettelee messukeskuksen hälinää.
Etukäteen olemme miettineet muutamia kohteita, joista pojat voisivat tykätä. Eriasia on sitten paikan päällä kuinka ihmisvilinässä uskaltavat. Jos meille iskee pupu pöksyyn, niin ehkä näistä messutärpeistä on teille iloa:

 ♥ Lelumuseo Hevosenkengän osastolla 6p61 pääsee ajelemaan Neppis-autoilla. Pahoin vain pelkään pikkuisen ennemmin yrittävän syödä ajoalustaa kuin ajaa autoilla, vaikka kulkupelejä rakastaakin :D
♥ Kiddexin osastolta 6p10 löytyy leikkialue, jossa voi leikkiä PlanToysin ihanilla puuleluilla ja muovailla Ailefon muovailuvahoilla. Lasten touhutessa isän kanssa  äiti saa toivottavasti hetken keskittyä mahdollisiin hankintoihin.

♥ Musiikkia rakastava pikkuinen viihtyisi varmasti Jamkidsin muskarissa, joka löytyy osastolta 6g101. Myös Funky monkey clubin showmuskari kuulostaa hurjan hauskalta! Tämä löytyy osastolta 7M111.

♥ Meillä lapset rakastavat kirjoja, joten rauhoittumiseen voisi olla oiva paikka Hupiconin puolelta löytyvä Kirja käteen-alue.

♥ Moikon osastolla 6e17 pystyy nimikoimaan omat asusteet. Vihdoin Onnilla olisi siis vanhempien avulla mahdollisuus toteuttaa haaveensa tietyistä käsineistä!

♥ Lapset rakastavat pomppulinnoja ja Lapsimessuiltakin sellainen löytyy osastolta 7d130. Uskaltautuvatkohan vihdoin meidänkin pojat pomppimaan?
 Loppuun pistetään käyntiin arvonta eli palkintona yksi lippu Lapsimessuille. Osallistua voit jättämällä kommentin ja sähköpostiosoitteesi ke 10.4 klo 23.59 mennessä. Lippu toimitetaan sähköpostiin heti torstaina eli ehtii hyvin ennen messuja perille! Parantaaksesi voittomahdollisuuksia voit käydä osallistumassa toisen lipun arvontaan instagramin puolella (@kotiaidinelamaa).

 Onnea arvontaan ja iloista viikkoa♥

4 kommenttia:

  1. Onni on, kun samoilla messuilla on paljon tarjontaa lapsille ja vanhemmillekin. Aion kyllä varmasti hyödyntää Kiddexin osastoa ja todella toivon että meidän muksu viihtyy siellä:) ja mikäs sen parempaa, jos päikkäritkin osuisi sopivasti kohdalleen, niin ehdin kiertelemään rauhassa näytteilleasettajien kojuja läpi ja ostamaan messutuliaisia.

    VastaaPoista
  2. Osallistun arvontaan :)
    M.k85@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Mukana arvonnassa :)! juulia.bee@luukku.com

    VastaaPoista
  4. Tarjoukset vauvantarvikkeista ja vaatteista kiinnostaa eli mukana!
    ~Enkuli

    VastaaPoista