2. maaliskuuta 2018

Vaatelöytö Prismasta

 Vaikka rakastan helppoutta, en juurikaan ostele vaatteita ruokaostosten yhteydessä. Reiman ulkoilua ja Vikingin tai Superfitin kenkiä sekä alusvaatteita ostan marketeista paljon useammin kuin sisävaatteita. Syy sisävaatteiden ostamattomuuteen on puhtaasti se, että harvemmin olen löytänyt etenkään poikien valikoimista mitään niin kivaa ja laadukkaan oloista, että se olisi meille kotiutunut.

Olin viikolla kiiruhtamassa Prismassa syöttämään kitisevää Pikkuista, kun silmiini osui juuri myymälän puolelle tuotu vaaterekki. Vauhdissa katsoin ensin, että siinä komeili Blaan kevätuutuudet ja ehdin tästä jo Instastoryynkin kuvan napata. Imetyksen jälkeen oli palattava takaisin tutkimaan tilannetta.
 Blaan vaatteita rekki tosiaan oli pullollaan, mutta ne ihanimmat kevätuutuudet sieltä puuttui. Mahtavaa kuitenkin, että ruokaostoksillakin voi nyt napata samalla laadukasta perusvaatetta lapselle. Meillä Onni on nimittäin erittäin tarkka miltä vaate tuntuu päällä, joten ihan mitkä tahansa housut eivät hänelle kelpaa.

  Plussaa näissä Prisman vaatteissa on myös hinta. Esim. tuo Onnin Budapest-huppari maksoi 36,95€, kun vastaava malli blaan verkkokaupassa maksaa 49€. Papukaija t-paita maksaa Prismassa 24,95€, kun verkkokaupassa se maksaa 27€. Prisman värit ja mallit eivät välttämättä olleet juuri ilmestynyttä mallistoa, siis uusinta uutta, mutta keltaista rakastavalle pojalle juuri täydelliset.
Sekä Onnin huppari että housut ovat kokoa 98/104 eli nämä ovat melko reilua kokoa ja vastaavat enemmän tuota isompaa numeroa. Housuista löytyy säädettävä vyötärö, mikä on ihan loistojuttu! Tämä asukokonaisuus olisi jäänyt heti sovittaessa pojan päälle eikä sitä tahdo saada nyt pesuun millään. Onnin kohdalla tuo siis tarkoittaa, että vaatteet ovat todella ihanat ja mukavat päällä :) Nuo jalassa olevat sukat muistuttavat lähinnä Pelle Hermannin kenkiä, mutta eksyvät aina salaa jalkaan. Onhan ne sentään CAT-sukat!

 Ostatko sinä paljon vaatteita marketeista?

6 kommenttia:

 1. Blaa!:lta tuli Prismaan oma mallisto eli ei samoja kaikistellen kuin muualla. Tää ja kirahvit oli kuvassa ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirahvit oli kyllä aika hauskoja! Ja tuo keltainen on tosi kaunis sävy :)

   Poista
 2. Oho, en ole huomannut että Blaa on tullut Prismaan myyntiin. Ostamme usein esimerkiksi kenkiä tms. tarvikkeita marketeista. Vaatteet tilaan nykyään ennemmin verkkokaupasta, koska en jotenkin löydä aikaa pyöriäkseni kaupoissa.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin täällä nämä tulivat esille viime viikolla eli aika uusi juttu vielä valikoimissa :) Verkkokaupoista mäkin tykkään vaatteet pitkälti tilata sillä onhan se etenkin lasten kanssa vaan niin helppoa ja pystyy omassa rauhassa ostelemaan :)

   Poista
 3. Ihana huppari, niin raikas keväinen väri! Sopii tosi hyvin Onnille ja hän näyttää niin onnelliselta uudet vaatteet päällä:) Missäpäin Prisma oli jossa teit näin hyvän löydön? Harvemmin marketista tulee hyviä vaatelöytöjä tehtyä, kenkiä, saappaita hankitaan marketista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo väri on kyllä ihanan keväinen! Nää ihanuudet pitäisi jo löytyä ihan ympäri suomen :)

   Poista