28. marraskuuta 2012

Joulukalenterit

Meillä on tontut jo liikkeellä sillä pieniä yllätyksiä on öisin jätetty lasten joulupusseihin. Tapana ei siis ole ollut kalliita joulukalentereita ostaa vaan mukaan on tarttunut marraskuun viimeisinä päivinä sitä mitä on jäljellä ollut. Se hyvä puoli tässä on, että usein kalenterit on saanut vieläpä alennuksella. Tänään mies oli poikennut ruokatunnilla kauppaan ja toi tullessaan tämän vuoden kalenterit.
 Perinteiset suklaakalenterit eivät meillä ole lasten suosioon päässyt. Usein suklaat on jäänyt osittain syömättä, joten sellaiseen ei kannata rahojaan pistää. Sama muuten pätee jostain syystä joihinkin pääsiäismuniinkin. Niinpä mies oli ostanut Tellulle prinsessakalenterin, josta saa myös koruja tms. ihanaa krääsää. Eipä ollut hinnalla pilattu sillä maksoi alessa kokonaisen euron! Ja onhan tämä kavereiden tavarakalentereihin verraten hienompi kuin jos omistaisi pelkän suklaan. Pikkutäryllä taas allergiakin jonkun verran vaikuttaa kalenterin hankkimiseen. Dumle-kalenterin pitäisi sopia ja tälläkin hintaa alen jälkeen vain 3 euroa :)

 Nyt kun kalenterit on hankittuna ei etenkään isompi lapsista enää meinaa malttaa odottaa lauantaita. Tai no Pikkutäry ei oikein kalenterin päälle tajunnutkaan vaan suuttui kun ei saanut syödä nameja heti-tässä-nyt. Saa nähdä millainen jännitys aiheutuu sitten itse jouluaatosta, mutta sitä ennen onneksi ehditään vielä puuhailemaan yhtä sun toista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti