29. marraskuuta 2012

Ihanan pieniä!

 Miten pian sitä voikaan unohtaa kuinka pieniä lapset joskus ovatkaan olleet? Onko meillä joskus voinut oikeasti olla näin pieni lapsi?
 Bodyt ja housut on kokoa 56 ja kokopuku 62. Tuntuvat hurjan pienille, mutta meillä lapset ovat ensimmäiset pari kuukautta käyttäneet 50 cm:n vaatteita, jotka nyt näyttävät lähinnä nukelle sopiville.  Mutta yksi asia ei ole unohtunut, sillä pienet vaatteet on yhä hurjan suloisia!

 Mutta hurjasti, liian hurjasti, lapset kasvavat ensimmäisinä vuosinaan. Pikkutäryn lempparihousut koossa 86/92 tuntuvat hurjan suurille näihin pieniin verrattuna.

 Ja kasvaa joku muukin kuin lapsen koko. Tahto nimittäin sillä ihan ensimmäiseksi ei itselleni tulisi mieleen ostaa tälläisiä.
 Yllättäen Pikkutäry ei muuta tahtoisi pukeakaan aamuisin jalkaansa. Harmi kun eivät mahdu kenkiin vaan pitää taistella sukat jalkaan. Niin ja ei, meille ei ole tulossa miehen pahenevasta vauvakuumeesta huolimatta perheenlisäystä vaan nämä ihanuudet päätyvät kaveripiirin paketteihin. Kahden kuukauden sisään kaveripiiri on lisääntynyt kahden tytön ja kahden pojan verran, joten pieniä ihanuuksia on saanut hypistellä. Kokopuku päätyy tulevan kummilapsen joulukääröön ja muut vaatteet ovat poikien vauvalahjukset. Voihan haikeus!

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat tossut, mistäs tuollaisia löytyy? :)
  Tosin, en mä niistä itse kauheasti välitä, mutta joku muu voisi ilahtua..:D

  VastaaPoista
 2. Me löydettiin (tai siis poika kaappasi ne syliinsä) Tokmanni-ketjuun kuuluvasta liikkeestä eli oisko siellä teillepäin se sitten Tarjoustalo? Ensimmäiset tossut mitä meillä suostutaan kunnolla käyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos vinkistä. Tarjoustalo täältä kyllä löytyy, Tokmannia ei taida olla. Mutta käynpäs tuolta katsomassa!:)))

   Poista
  2. Ole hyvä :) Uskoisin, että sieltä Tarjoustalostakin näin joulun alla noita tossuja löytyy!

   Poista