7. toukokuuta 2012

Ostoslista Tellun tapaan

 Meillä Tellu tykkää kovasti tehdä ostoslistoja. Selaa siis monta kertaa kotiin tulevat vaate- ja lelukuvastot ja ympyröi niistä äidilleen ostoslistaa. Bodenin kuvastot on ympyröity todella tehokkaasti, mutta suureksi yllättykseksi esim. lelukuvastoista ympyröitä saa etsiä. On hauskaa seurata näitä tytön ostoslistojen kehitystä. Ennen kaikki ympyröidyt vaatteet olivat poikkeuksetta pinkkejä tai liiloja. Nyt ostoslistat ovat täynnä värejä, mutta tyttö on samalla myös ajatellut mikä sopisi minkäkin kanssa. Ajattelin kokeilla millaisen ostoslistan tyttö netistä saisikaan aikaan. Mm. nämä muuttaisi meille heti, jos Tellulla olisi rahaa ja päätäntävaltaa.

Bodenin vaatteet on tällä hetkellä tytön lemppareita. Alla muutama Tellun mielestä "pakko saada"- vaate.Villervallan vaatteet ovat kuulemma hyväntuntuisia päällä. Niinpä Skidistä voisi tytön mielestä kotiutua esim. nämä

Pompdelux on täynnä ihanuuksia. Etenkin mekot ja hameet voisi kuulemma kaikki tilata meille.


Yöpuvuissa tyttö on mieltynyt Frugin yökkäreihin. Esim. Kaksikuningasta - verkkokaupan valikoimista löytyisi nämä

Tätä ostoslistaa voisi jatkaa loputtomiin. Jo nyt tyttö kyselee milloin tilataan, joten ehkä on viisainta lopettaa tämä katselmus tähän :)

2 kommenttia:

  1. Aika ihania valintoja! Varsinkin noi kaksi ekaa, päärynä ja kirahfi. Harmi että noita ei ole pojille. :)

    VastaaPoista
  2. Yllättävän monen vaatteen saattaisin valita itsekin tytölle :) Silti aina löytyy listasta jotain yllättävääkin. Toisaalta taas jos tytön peruste on "se vaan tuntuu hyvälle päällä" niin oikeassahan tyttö on. Vaikka vaate olisi kuinka ihana, mutta huono päällä niin eihän sellaista ole mukava pitääkään :)

    Meillä poika rakastaa kirahveja ja itse tuota päärynää, joten olisi tosiaan ihanaa jos noita olisi saatavilla pojillekin!

    VastaaPoista