17. kesäkuuta 2020

Rennosti kesästä nauttien

 Terkkuja täältä! Kesän rentous on vienyt meidät mukanaan ja olemme vain nauttineet suvesta ulkona. Kuinka mahtavaa onkaan aloittaa päivä terassilta aamukahvia hörppien lintukuoron laulaessa, lasten nauraessa hieman kauempana ja luonnon näyttäessä väriloistoaan!

 Loman ensimmäiset viikot ovatkin menneet lähes kokonaan kotipihalla nauttien. Vesileikkejä, pihapelejä, päiväunia pihanurmella, hiekkakakkuja, kesän makuja... Olemme juhlineet lähimpien kanssa 10-vuotiasta ja koittaneet hiljaa saada pihaprojekteja tehtyä. Helle ja ilmapuntarina toimiva pää hieman hidastavat kaikkea tekemistä, mutta hiljaa hyvä tulee. Onhan tuo piha odottanut jo niin monta vuotta poikien valvottamisesta toipuessa.

Muutaman kerran olemme asiointireissuilla tehneet retkiä lähiseudulla, mutta sen kummempaa emme vielä ole kaivanneet. On ihanaa vain olla ja nauttia! Koululaiset eivät edes kodin ulkopuolelle juuri innostu lähtemään, paitsi synttärisankari, joka kävi ostamassa itselleen lahjakortilla kumiveneen. Jos kotipiha on alkanut kypsyttämään, on pyöräilylenkit ja piknikit tuoneet kaivattua maisemanvaihdosta.
 Toki maailmassa on yksi paikka, johon aina kaivataan. Mökki on etenkin näin kesäisin kuitenkin se ykkösjuttu ja onneksi olemmekin ehtineet siellä jo piipahtaa. Ranta terasseineen on ehkä parasta mitä lapset tietävät ja onneksi mökillä ei ole kiire järvestä pois. Pojat näkivät leikkiessään jopa ravun, joten ehkä syksyllä nautitaan itse pyydystettyjä herkkuja?! Sitä ennen olisi tarkoitus kuitenkin saalistaa vihdoin salaperäinen onkivavan katkaisija.
 Kuinka sinun kesäsi on alkanut?

2 kommenttia:

 1. Ihanan leppoisaa kesämenoa! Täällä myös nautittu kesästä, auringosta, uimisesta, leppoisista päivistä ilman aikataulua. Näitä juuri tuntuu kaipaavan erikoisen kevään jälkeen. Eikö teillä nuorimmainen täytä 3v syksyllä? Miten sulla suunnitelmat töihin menon suhteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä ja rentous ne vaan jotenkin kuuluu yhteen :)

   Aarre täyttää syksyllä tosiaan jo 3 vuotta ja syksyn suunnitelmat tuntuvat kiinnostavan monia niin täällä somessa kuin oikeassakin elämässä. Meille syksyn suunnitelmat ovat jo pitkään olleet selvillä, mutta kerron niistä täällä blogissa vasta jossakin vaiheessa kesää.

   Poista