4. elokuuta 2017

Viikonlopun ilmainen menovinkki: Lasten festarit

 Elokuun myötä monissa perheissä palaillaan takaisin arkeen lasten suunnatessa lomiltaan päiväkotiin, kerhoihin, eskariin tai kouluun. Vielä on kuitenkin aikaa nauttia myös kauniista päivistä sekä monia hauskoja tapahtumia jäljellä! Yksi sellainen on 11. kerran järjestettävä koko perheen ilmaistapahtuma Lasten Festarit, joka järjestetään Hesperian puistossa Töölönlahdella sunnuntaina 6.8 klo 10-16.
 Lasten Festareiden tavoitteena on edistää lasten ja perheiden hyvinvointia sekä lasten tasapainoista kasvua liikunta-, kulttuuri- ja puuhastelukokemusten kautta. Tapahtuman teemana on tänä vuonna yhdessä tekeminen ja ekologisuus. Uskoisinkin, että Lasten Festareiden ohjelmasta löytyy taatusti jokaiselle lapselle mieleisiä juttuja sillä alueen noin 50:stä pisteestä löytyy puuharatoja, trampoliineja, pomppulinnoja, musisointia, askartelua, ajoneuvoja sekä paljon muuta!

 Pääesiintyjänä Lasten Festareiden lavalle nousee tänä vuonna  Emma-voittaja Kikattava Kakkiainen. Tapahtuman teeman mukaista ohjelmaa tarjoaa RosKabaree, joka taikoo ja soittaa roskarollia opettaen lapsille samalla kierrättämistä. Ruffle Armyn saippuakuplashow puolestaan hämmästyttää monimetrisillä saippuakuplillaan.

 Lasten Festareille ei siis ole pääsymaksua vaan tapahtuman aktiviteetit ovat pääosin maksuttomia. Alueella on kuitenkin ostettavissa purtavaa sekä joissakin kojuissa voi olla myös myytäviä tuotteita, joiden lisäksi hevoskärryajelu maksaa 2€ ja kasvomaalaus 1-3€. Kannattaa siis halutessaan varautua käteisellä!

Harmi, ettei meillä ole mahdollista lähteä tapahtumaan tutustumaan. Voin vain kuvitella kuinka Onni tykkäisi Kikattavasta Kakkiaisesta ja pojat asuisivat paloautojen luona Tellun tahtoessa kiertää kaikki askartelujutut :D Menkäähän te muut siis joukolla nauttimaan meidänkin edestä! Ja muistakaa, ettei se mahdollinen sade ole välttämättä mikään este riemulle vaan lapsista hauska lisä ja pukeutumiskysymys ;)

 Postauksen kuvat: Lasten Festarit

2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä kiva tapahtuma! :) Jos säät sallii niin me ollaan ainakin menossa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääsette nauttimaan hauskasta tapahtumasta♥

      Poista