31. toukokuuta 2017

Kesäloman kynnyksellä

 Täällä kirjoittelin meidän kevätkiireistä ja yritin mielessäni tsempata itseäni jaksamaan kesälomaan asti. Onneksi vihdoin tämän viikon jälkeen päästäänkin nauttimaan lomasta, sillä tämä äiti on aivan puhki! Päätinkin tähän väliin tulla kertoilemaan mitä meille kuuluu.
 Viimeiset viikot ovat tosiaan olleet täynnä ohjelmaa, joista hyvin monet ovat liittyneet Pikkutäryn eskarin loppumiseen ja kouluun lähtöön. Olemme käyneet mm. palaverissa kuulemassa kuinka eskarivuosi on mennyt (pelkkiä kehuja tuli) sekä kouluterveydenhoitajan luona tarkastuksessa. On ollut eskarin kevätretkeä, kouluunlähdön siunausta, uimakoulua yms. Paljon hauskoja juttuja, joista äiti ei ole aina selvinnyt ilman kyyneleitä.

 Oman osansa näiden viikkojen rankkuuteen on tuonut tämä raskaus. Yhä viikkoon mahtuu päiviä, jolloin pahoinvointi tai migreeni vaivaavat, mutta mukaan on tullut myös niitä päiviä, jolloin keho ilmoittaa supisteluillaan, että lepoa kiitos. Mehujäät, kirsikkatomaatit yms. kylmät ja pienet naposteltavat ovatkin usein ainoat joita saan suosiolla suusta alas. Omasta, ei aina niin hehkeästä, olostani huolimatta vauva on erittäin vilkas tapaus, joka usein intoutuu jumppailemaan ja "leikkimään". Onkin hauskaa katsella lepäillessä mahan möyryämistä :D
  Onnikaan ei selvästi näistä hulinaviikoista nauti. Viimeinen kerho jäi väliin, koska poika ei halunnut sinne jäädä ja kerhon kevätjuhlassakin tyytyi istumaan vain paikallaan. Monissa paikoissa on tuttuun tapaan nyhjöttänyt vain sylissäni ja kotonakin kuulosuojaimet ovat taas löytyneet usein Onnin päästä pojan etsiessä rauhaa. Olenkin yrittänyt aamupäivisin tehdä mahdollisimman paljon asioita, joista Onni nauttii; kulkea luonnossa, leikkiä ulkosalla, pelailla ja tehdä retkiä.

 Vielä olisi tosiaan jäljellä tällä viikolla mm. eskarin kevätjuhla todistustenjakoineen, muutamat synttärit ja lakkiaiset, yhdet hautajaiset ja tietysti Tellun kevätjuhla. Sen jälkeen heitämme lomavaihteen päälle, kadotamme kalenterin ja nautimme olostamme sekä ihanasta kesästä. Eikä vesisadekaan meitä haittaa!

 Mitä sinulle kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Huh! Toukokuu tuntuu olevan monessa perheessä aikamoista hulinaa! Ihanaa sellaista, mutta varmasti myös omalla tavallaan raskasta.
  Me ollaan saatu iskä kesälomalle ja yritetään nauttia varastoon, sillä äidille koittaa arki heti juhannuksen jälkeen ja päivakoti kutsuu hoitovapaan jälkeen. Apua! Lapset saavat onneksi lomailla koulujen alkuun asti.
  Mukavaa kesää teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin tulossa isoja muutoksia! Tsemppiä ja aurinkoista kesää♥

   Poista
 2. Kivaa lukea teidän kuulumisia <3 Aikalailla samoja juttuja meillekin kuuluu (lukuunottamatta raskautta siis ;)..) On kevätjuhlaa, uimamerkin ottamista ja kaikenlaisia kissanristiäisiä joka puolella. Hauskaa puuhaa, mutta kalenterit ovat täynnä. Tänään ja huomenna meidän isi-ihminen on vielä työmatkalla, joten yritän selvitä tästä kaikesta yksin! Huoh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin mies on nyt ollut paljon töiden vuoksi poissa, joten tiedän millaista tässä hullunmyllyssä on selvitä yksin. Tsemppiä päiviin♥

   Poista