21. maaliskuuta 2017

Kevään puuhia ja suunnitelmia

 Luonnoksissa odottelee muutama postaus kuvia, mutta olen saanut riesakseni sitkeän räkätaudin. Ulos ei siis ole tällä viikolla ollut asiaa, joten päätinkin tulla kertomaan hieman mitä me olemme näin kevään tullen puuhailleet ja suunnitelleet.
 Viime aikoina:
♥ Olemme ihmetelleet lumien nopeaa katoamista, nauttineet auringosta ja keväisistä päivistä. Lapset ovat pihan sulamisen myötä pyöräilleet paljon ja tietysti nauttineet myös kurasta.

♥ Mies intoutui tekemään eteiseen jo muutostöitä, että saadaan vauvan ulkovaatetukselle tilaa. Nyt myös pojilla on yhteisen laatikon sijaan asusteilleen omat laatikkonsa Tellun omien muuttaessa eteisen kaappiin hankitulle hyllylle.

♥ Seurailimme ikkunasta kauriiden ruokailua pellolla. Lopulta ne loikkivat tiehensä aivan tonttimme vierestä kadoten kauas metsikköön.

♥ Kävimme koko perhe kiinalaisessa syömässä. Jos Tellulta kysyttäisiin kävisimme aina vain kiinalaisessa tai thaimaalaisessa :D
♥ Olen yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja hankkia lapsille puuttuvia kevätvarusteita. Onni ilmoitti jo kotona mainoksia selaillessa millaiset kevätkengät haluaa eikä mieli muuttunut kaupassakaan. Helppoa paitsi saappaiden osalta, sillä vain keltainen kelpaa taas :D

♥ Olemme löhöilleet sohvalla satuja lukien, viettäneet koko perheen pelihetkiä ja katselleet leffaa jäätelöllä herkutellen.

♥ Onni on ollut paljon miehen mukana töissä. Muutenkin kotona vain isi kelpaa. Itse olen saanut siis rauhassa taistella oloni kanssa.
 Tänä keväänä me aiomme:

Ihmetellä ja havainnoida kevään merkkejä sekä laittaa pihaa uuteen uskoon.

♥ Laittaa lastenhuoneen sisustuksen uusiksi, jotta siitä tulisi vihdoin myös Onnin huone.

♥ Käydä retkellä paistamassa makkaraa.

♥ Muistaa istuttaa rairuohot ajoissa.

♥ Rakentaa jotain lasten kanssa. Viime keväänähän teimme linnunpöntön ja lapset ovat nyt talven aikana kovasti kaivanneet puutöitä. Ehkä saamme nyt keväällä myös vihdoin "pajan" kuntoon ja voisimme jatkossa naulailla siellä ympäri vuoden :)
♥ Kunnostaa mökin rannan terasseineen odottamaan kesän riemuja.

♥ Käydä päiväretkellä niin lasten kanssa kuin vanhemmat kaksinkin. Vanhempien päivä onkin jo suunniteltu ja odottaa vain sopivaa olotilaani :)

♥ Liikkua enemmän koko perheen voimin. Tämä tosin edellyttää omalta kohdaltani sen, ettei jo kiusakseni tullut supistelu villiinny tällä kertaa haitalliselle tasolle.

 Millaisia kevätsuunnitelmia teillä on?

6 kommenttia:

 1. Ihania juttuja! <3 kiva kuulla teidän kuulumisia! Me aiomme tänä keväänä nauttia ulkoilusta, pyöräillä, grillata ja rakentaa taloa. Ensin kuitenkin karatan vielä pohjoiseen laskettelemaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin hauskoja puuhia suunnitteilla❤️ Miten kummassa me ollaan unohdettu grillaus?! :D Ehdottomasti siis meilläkin kaivetaan grilli esiin :)

   Poista
 2. Hei hyvä muistutus niistä rairuohoista! Tai ohraa taitaa kaapista löytyä. :) Ihana kevät, retket ja ei niin ihana välikausivarustelu. :D
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan ohraa meilläkin kyllä kylvetään! Tai kylvetään jos muistetaan :D

   Poista
 3. Kevät menee aikalailla töiden parissa. Hiljalleen pitäisi miettiä, miten ulkoterassin laittaisi kesäkuntoon. Eniten kuitenkin odotan kesäkuuta ja tulevaa Kreikan matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terassi kaipaisi kyllä laittoa täälläkin! Kreikan matka kuulostaa kyllä ihanalle ja odottamisen arvoiselle♥

   Poista