20. joulukuuta 2013

18.- 20. luukku

Huh millaista kiirettä täynnä viime päivät ovat olleet! On ollut joulujuhlaa ja paljon vierailijoita. Tämä joulu näyttää menevän niin ettei mikään suunniteltu pidä, mutta ei sen väliä. Tuleehan se joulu silti ja meillä on varmasti mukavaa. Ostokset ovat siis suureksi osaksi vielä kaupoissa ja siivoamiset siivoamatta, mutta niistä stressaamisen sijaan olemme nähneet paljon ihania ihmisiä ja puuhanneet yhdessä.

  Opettajalle ja muutamalle tutulle sujahtaa tänä vuonna itse tehtyä marjasiirappia. Kokeiltiin lasten kanssa ensin letuilla ja sitten vielä jättimäisillä jäätelöannoksilla ja kuulemma maistuu hurjan hyvälle. Toivottavasti lahjojen saajienkin mielestä :)
 Siirapeille piti jonkinsortin lahjanyssäkät kiireessä rakentaa. Tellu koristeli kauniita rasioita kunhan ensin sain mallin taiteltua. Itse lahjarasiat ovat jo saaneet uudet kodit, mutta testikappale oli vielä jäljellä :) 

Kohta meille tulee lisää vieraita ja sama tahti jatkuu huomenna kunhan olemme kotiutuneet Tellun ihka ensimmäisen todistuksen jaosta. Jos luppoaikaa jää niin tarkoitus olisi ottaa pallot haltuun ja askarrella lasten kanssa vielä muutama lahjan tapainen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti