8. syyskuuta 2013

Väsynyt äiti sekoilee

 Dementikko täällä moi! Univelkaa on siis ehtinyt kertyä jo niin mukavasti ettei päässä pysy yhtikäs mikään. Onneksi on kalenteri keksitty, mutta vielä kun muistaisi siihen vilkaista! Kännykän muistutuksetkin tahtovat unohtua minuuteissa etenkin jos on joku "kriisitilanne" kotona päällä. Lapsilla ainakin naurua riittää, kun puhun mitä sattuu ja tavaroita löytyy mitä hassuimmista paikoista! Äskenkin komensin Tellun kanssa ulos lähtevää Pikkutäryä: Laita nyt se kahvi päähän. Olin siis huutavan pojan kanssa laittamassa kahvia samalla kun poika kiukutteli eteisessä lempparilippiksen ollessa hukassa. Tellu taas teki eilen aamulla löydön vaatekaapistaan kun pikkarilaatikossa olikin vaippapaketti. Ihme ettei vaippoja edellisenä iltana mistään löytynytkään!

 Sain myös huomata ettei tässä tilassa valvotun yön jälkeen kannata netistä tilata yhtään mitään. Tai ei ainakaan ulkomailta, vaikka halvemalla saisikin. Tarkoitukseni oli tilata sitteri, jotta saisin hetkeksi kädet vapaiksi esim. Pikkutäryä auttaessa. Meille siis piti tulla tälläinen kokonaisuus

Kuva täältä
Paketista kuitenkin kuoriutui pelkät vaihtokankaat!!! Ei mennyt ihan putkeen ei! Ei hajuakaan miten moinen kömmähdys oli käynyt. Kenties eri värivaihtoehtoja etsiessä? Enkä tajunnut edes kassalla hinnan ollessa toista huomattavasti edullisempi! Eihän pelkistä kangasosista juurikaan apua arkeen ole, joten jostain pitäisi vielä löytää sitten itse sitterikin. Kyllä ärsyttää etenkin kun lapsille on ilmojen viilennettyä kertynyt ostoslistaa  muutoinkin valtavasti! Mitähän seuraavaksi käykään?!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti