18. heinäkuuta 2013

Hurmaavat pikkuiset palleroiset

 Täällä ollaan ahkerasti hoidettu pikkuisia palleroisia, jotka ovat hurmanneet niin lapset kuin vanhempansakin. Katsokaa nyt kuinka suloinen yksi näistä pienistä onkaan!
 Valitettavasti kolmen siilinpoikasen emoa ei ole näkynyt ja koska nämä vaeltelevat epätyypillisesti päivät pitkät pihassamme niin taitavat olla orpoja. Täytyy katsoa missä kunnossa pysyvät nyt kun saavat meiltä lisäruokaa, mutta jos tilanne yhtään vaatii niin ammattilaisten hoitoonhan suloisuudet on sitten vietävä. Siihen saakka saavat nauttia lasten pyydystämistä hyönteisaterioista sekä kissojen liha-aterioista.

Siilien hurmaamana tekisi lähes mieli jo vauvallekin tilata jotain aiheeseen sopivaa. Lekmerillä kun olisi tilattavissa esim. tälläinen soittorasia
Tai sitten vaikkapa vaunulelu. Tämä tosin ei kyllä meidän vaunuihin sovi. Muutamaa vaatekappaletta lukuunottamatta vauvalle ei vielä mitään valmiina olekakaan. Tai sänky on ollut paikoillaan Pikkutäryn ajoista, mutta vaatteet sekä muut tarvikkeet ovat tiiviisti kaappien uumenissa tai sitten kauppojen hyllyillä. Se mitä olen ajatellut hankkia ehtii loppua ennen kuin saan tartuttua tuumasta toimeen. Näin kävi myös hoitolaukkujen kanssa. Onneksi sitä ehtii vauvankin kanssa puuhastelemaan ja ostelemaan yhtä sun toista! Jos vauva päättääkin ottaa varaslähdön niin saahan mieskin hätätilassa vaatelaatikon kaivettua ja hyvällä tuurilla myös koneellisen vauvapyykkiä pestyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti