25. heinäkuuta 2013

Aamukiukulle helpotusta

 Kuten näkyy täällä ei liiemmin olla koneella istuskeltu. En vain ole kyennyt ja sen vähäisen ajan mitä olen koneen ääressä istunut on lähestulkoon ollut pakko pyhittää vauvaan liittyville jutuille. Nyt alkaa siis olemaan todella epätodennäköistä, että täällä vielä elo-syyskuun vaihteessa yhdessä osassa oltaisiin. Tai mistäs sitä tietää, vaikka yliajalla vielä kärvistelisin, mutta tähän tahtiin jatkuessaan raskaus loppuu ennen kuin ehdin tajuamaankaan.

 Vauvahankintamietteiden lisäksi on ollut edessä tulevan koululaisen hankinnat. Reppuostoksille tyttö lähtee mummon kanssa ja eiköhän sieltä samalla tule penaalit ja kyniäkin. Koulupöytä ja valaisin olisi siis enää pakollisella ostoslistalla. Vaikka aleostot jäikin sattuneesta syystä ihan minimiin niin 70% alella tuli ostettua kouluvaatteiksi pussillinen ihan perusvaatetta, Name it:n leggareita, tunikoita jne. Paras ostos on kuitenkin ehdottomasti ollut meidän aamujen kesyttäjä Tangle Teezer. Tellulla helposti takkuuntuvaa hiusta päästä löytyy valtaisasti ja vihaa harjausta eli ei oma-aloitteisesti harjaan tartu. Toisin on nyt, kun harja on kaunis kuin kukka!
 Kyllä tälläisellä kelpaa hiuksiaan harjailla ja mikä parasta takut katoavat ilman kipua, huutoa ja kyyneliä! Tämä olisi pitänyt hankkia jo aikoja sitten! Jos kiinnostaa niin lisätietoa ja jälleenmyyjät löytyvät http://www.tangleteezersuomi.com

  Kunhan mies kotiutuu työmatkaltaan tai itse kykenen postiin asti niin saatte nähdä mitä Pikkutäryn toiveesta ostettiinkaan. Hurjan isolle sekä omatoimiselle tuntuu jo tuo poika! Kuinkahan käy sitten vauvan synnyttyä jolloin isommat  lapset tuppaavat muutenkin hetkessä kasvamaan valtaisasti !?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti