10. helmikuuta 2013

Liukasta laskiaista

 Tänään käytiin kokeilemassa ystäväperheen kanssa vaatteiden kestävyyttä retkeilemällä laskiaismäkeen osittain tihkusateessa jopa viideksi tunniksi. Vaikka sää ei suosinutkaan niin oli hurjan kivaa paistella makkaraa ja katsella lasten riemua :) Mäki vei etenkin lopuksi hurjan lujaa, mutta onneksi Pikkutäryltä karkasi aina liukuri alta ennen kuin pääsi vielä kunnolla vauhtiinkaan.

Valitettavasti kuvia en pysty vieläkään lähettämään, mutta tulipahan talvivaatteiden vedenkestävyys testattua.
Tytsy oli Pompdeluxin haalarissaan sisävaatteiltaan täysin kuiva kuten myös Pikkutäry Ticketissään , vaikka kotimatkalle ulkoapäin täysin läpimärkiä lapsia ei olisi viitsinyt autoon ottaa. Lasten kaverilla oli  Reimatecin takki sekä housut ja hänellä vaatteet kastuivat käsivarsista sekä polvista alaspäin. Onneksi lapsi kuitenkaan ei aivan jäässä ollut! Reiman puolustukseksi voin kyllä sanoa, että Pikkutäryn Reimatecin hanskat kyllä pitivät veden ulkopuolella, mutta kyllähän tämäkin "testi" hieman vahvisti omia kokemuksiani merkin ulkovaatteista. Harmi sinällään sillä en tiedä uskallanko satsata Reiman kevätvaatteisiin, vaikka varsin kivoja vaihtoehtija olisikin tarjolla.

 Hyvin siis talvivaatteetkin kestävät vesikelejä ja kaikkein pahiten kastuimme me aikuiset! Sauna, viltti, takka ja kuuma juotava ovat päivän reippailujen jälkeen erittäin kaivattuja. Päivän kokemusten jälkeen päätin myös, että ensi talveksi on kyllä itsellekin hankittava oikeasti kunnon varusteet ihan kengistä päälakeen asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti